SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Ezeket a családi filmeket ne hagyd ki idén nyáron! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2019-07-24
 [X]

A Mafab segítségével olyan 2019-es családi- és animációs filmeket gyűjtöttünk egy csokorba, melyek minden korosztály számára kikapcsolódást kínálnak.
Ezeket a családi filmeket ne hagyd ki idén nyáron! - Nyereményjáték!

 

Az oroszlánkirály

Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.
Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

Többet a filmről

 

A kis kedvencek titkos élete 2

A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve. A rendező ismét Chris Renaud (a Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok), a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri. (UIP-Duna film)

Többet a filmről

 

Toy Story 4

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.
A világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt elért Toy Story 3. után a történet 2019 nyarán folytatódik a mozikban.

Többet a filmről

 

Norm, az északi 2 – A királyság kulcsai

Amikor Normot, az Északi-sarkvidék frissen megkoronázott királyát olyan bűncselekménnyel vádolják meg, amelyet nem követett el, és otthona biztonságát egy palackozott vizet gyártó, gonosz vállalat fenyegeti, régi és új barátaira kell támaszkodnia, hogy tisztára mossa a nevét és megmentse hőn szeretett királyságát.

Többet a filmről

 

Angry Birds 2 - A film

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni. Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek… A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata: naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A filmváltozat első része hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 350 millió dolláros jegybevételt csipegetett össze.

Többet a filmről

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A Családinet és a Mafab közös nyereményjátékán most családi mozijegyet (5 fő részére) nyerhetsz, amely bármelyik Cinema City moziban felhasználható (kivéve Palace Mammut) tetszőleges 2D-s filmre. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az alábbi űrlapon válaszold meg július 31 éjfélig, hogy a fenti listából melyik film bemutatója tetszett a legjobban.

Sorsolás: 2019. augusztus 1.

A szerencsés nyertest e-mailben értesítjük.

 

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Vannak olyan szülők, akik elvárják a gyereküktől, hogy legyenek hálásak a felnevelésükért - és ezt a kártyát általában vitás helyzetekben húzzák elő. De vajon tényleg tartozunk a szüleinknek?
A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

Olyan nincs, hogy egy csecsemő ne kötődjön a gondozójához. Az azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű ez a kötődés, hiszen ez a későbbiekben a további kapcsolataira is hatással lesz.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
A szerkesztő ajánlja