SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jövőre várod a kisbabádat? A csillagok segítenek felkészülni!

Családinet [cikkei] - 2017-11-15
 [X]

A 2018-as év a Vénusz éve lesz, így általánosságban elmondható, hogy a december után születendő gyermekek kedvesek és harmóniára törekvők lesznek, ugyanakkor folyamatos visszaigazolásra lesz szükségük ahhoz, hogy remek adottságaikat kamatoztatni tudják. Az ország legnagyobb várandósoknak szóló nagykiállítása, a november 17-19. között megrendezésre kerülő BabaMama Expo felkérésére Dudás Mária gyermekasztrológus elárulja, hogy 2018 első felében milyen személyiségjegyekkel jönnek majd világra az újszülöttek.
Jövőre várod a kisbabádat? A csillagok segítenek felkészülni!

 

2017. december 21. 17 óra 16 perctől: Bak gyermek

Kötelességtudó, de érzelmileg zárkózottabb gyermekek lesznek. A biztonságot a napirend adja számukra, gondolkodásukban gyorsak, hamar átlátják az összefüggéseket, meggyőzően beszélnek és kimondottan jó nyelvérzékük lesz. A január 11. után született babák már gyakorlatiasabb gondolkodók lesznek. tanulnivalójuk lesz a rugalmasság elsajátítása és az önbizalmuk erősítése.


 

2018. január 20. 3 óra 57 perctől: Vízöntő gyermek

Az egyediséget képviselő Vízöntő gyermekeket a távlati célok fogják majd motiválni. A januári Vízöntők gyakorlatias gondolkodók lesznek, de már lazább formában, mint a Bak gyermekek. A február 1. után született babáknak változik a gondolkodásuk, zseniális, újító ötleteik lesznek, viszont a gyakorlatias oldal hiányában nehezebbé válik a megvalósítás. Játékok közül kimondottan hasznos lehet pl. a gyurmázás, a homokozás és a kertészkedés.


 

2018. február 18. 18 óra 5 perctől: Halak gyermek

Nagyon érzékeny gyermekek, a napirend, a pihenés szükséges a nyugalmukhoz. Játékokban a földdel, anyaggal való foglalkozás a hiányzó gyakorlatias oldalt fejleszti. Gondolkodásban kimondottan jobb agyféltekés beállítottságúak, így az iskolában kicsit nehézkesebben tanulják meg a logikusan felépített tananyagot. A március 7-e után született babáknak változik a gondolkodása, gyors észjárásúak lesznek, de inkább a rövidtávú memóriájuk erős. A határozottság, kitartóbb cselekvés és a céltudatosság erősödik, de a könnyed levegős energiák tanulása még feladat.


 

2018. március 20. 17 óra 1 perctől: Kos gyermek

A kosos akarat, az önérvényesítés, mozgékonyság ezeknél a babáknál fokozottabban jelenik meg. Kimondottan jó, ha sokat mozognak, és főleg szabadban. Gyors gondolkodásúak, azonnal szeretnének minden ötletüket megvalósítani és ehhez kitartást is kapnak. A saját érzelmeiket viszont nehezebben fejezik ki. A március 31-e után született Kos gyerekek személyiségében jól ötvöződik az önérvényesítés és a kitartás.


 

2018. április 20. 3 óra 57 perctől: Bika gyermek

Megfontolt babák, gondolkodásukban még megjelenik a gyorsaság, de a megvalósításban már kissé lassabbak. A szabadban töltött idő fizikailag és lelkileg is feltölti őket. Az érzelmi önkifejezést nekik is tanulni kell. A május 13-a után született Bika gyermekek gondolkodása változik, a tanulás folyamatában segítségükre lesz, ha minél több érzékszervüket bevonják a feladatba. Ehhez kapnak egyedi megvalósító képességet, viszont önérvényesítésben gyengébben állnak majd.


 

2018. május 21. 3 órától: Ikrek gyermek

Ezek a babák most tartogatnak némi meglepetést a szülők számára. Bennük van a könnyed levegősség, de gondolkodásukban lassabbak, alaposabbak, megvalósításban viszont egyediek. Mivel tüzes energiákból gyengébben állnak, így a mozgás és a dicséret nagyon fontos! A május 30. után született babáknál gondolati síkon megjelenik a felületesség, ezért érdemes a mindennapjaikba már korán bevezetni a rendszert. A június 12. után született Ikrek babák erőssége a képi gondolkodás lesz, akaratban erősödnek, viszont a gyakorlatias oldalt érdemes edzeni és tanulni.

Ám, ha ez kevés, és a babagondozás gyakorlati kérdéseivel kapcsolatban is szívesen vennél tanácsokat, akkor látogassatok el november 17-18-19-én a BabaMama Expóra! Az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló eseményén szakemberek és 200 kiállító várja az érdeklődőket. Tájékozódhattok szoptatási és étkezési témákban, de akár a névválasztás kérdéseiben is szakértő segítség vár Titeket. Megismerkedhettek a legújabb várandós divattal, bio baba-mama termékekkel, kiemelt figyelmet kapnak az ételintoleranciás és allergiás kicsik, a várandósság alatti étkezési tanácsok, de találkozhattok tapasztalt sztáranyukákkal is az esemény változatos színpadi programjában.

Dudás Mária asztrológus

Budapest Sportaréna, 2017. november 17-18-19.

www.babamamaexpo.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja