SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

One Two Fun by Auchan, mert önfeledten játszani mindenki szeret!

Családinet [cikkei] - 2022-06-07
 [X]

Mindjárt itt a gondtalan nyári szünidő, amit a gyerekek már bizonyára alig várnak! Viszont a szülőknek annál több fejtörést okoz, hogy kire bízzák a csemetéiket és mit találjanak ki nekik, hogy ne csak a számítógép vagy a mobiljuk fölé görnyedve töltsék a nyarat, hanem valami szórakoztató, de hasznos dologgal kössék le magukat. Ebben segíthet nekik az Auchan One Two Fun játékkollekciója, amelynek bevallott célja, hogy a felhőtlen szórakozás mellett inspirálja is a gyerekeket. Ezek a játékok ugyanis alkalmasak arra, hogy egy fantáziavilágba röpítsék el a felhasználókat, aki így bátran kiélhetik kreativitásukat. Hangsúlyosan nem csak gyerekekről van szó egyébként, mert ezek az eszközök a felnőttek számára épp annyi örömöt adnak, mint a fiatalabb korosztálynak, úgyhogy a szülők, nagyszülők sem fognak unatkozni, ha beszállnak a játékba.
One Two Fun by Auchan, mert önfeledten játszani mindenki szeret!

A csakis az Auchanban kapható One Two Fun játékok egy saját történet kitalálására ösztönöznek, aminek maga a játékos a főhőse. A kollekció minden korosztálynak tud ajánlani olyat, amivel játszva lehet tanulni. A legkisebbek esetében még a szülő dönt, hogy mit vesz meg nekik, de hároméves kortól már általában meg tudják mondani a gyerekek, hogy mivel szeretnének játszani. 3 és 12 éves kor között rengeteg fejlesztő játékot kínál az Auchan, amelyekkel a képzelőerőt, kreativitást lehet megélni és erősíteni. A kiskamaszoknak viszont általában már „kiforrott” elképzeléseik vannak arról, hogy mit akarnak viselni, mivel akarják eltölteni a szabadidejüket. Náluk már egyre nagyobb szerepe van a vagányságnak, vagy annak, hogy mi számít menőnek. Nekik elsősorban a sajátmárkás felfújható vízijátékokat és medencéket ajánlja az Auchan, amivel egy kicsit fel is lehet vágni a barátok előtt a vízparton, hiszen ezek az eszközök teljesen egyediek, csakis az Auchanban kaphatók.

Auchan One Two Fun felfújható vízijáték

A kollekcióban minden megtalálható, ami beindítja a fantáziát: vannak gyurmák, kirakósok, különböző vonatpályák, faépítőkockák, a jövő Auchanosainak vágható játékzöldségek és -gyümölcsök, a divat iránt érdeklődőknek sminkelhető babák, a többórás utazásokhoz pedig útitársasokat ajánl az áruházlánc sajátmárkás játékkínálata.

Auchan One Two Fun fa játékok

A homo ludens persze nem veszik el a gyermekkorral, ezekkel a játékokkal bátran odaültethetjük a nagyszülőket vagy a más felnőtteket is a gyerekek mellé, garantáltan jól fognak szórakozni ők is. Nem beszélve arról, hogy az egyes korosztályok között mélyül a kapcsolat. Biztosan örömmel vállalják el egy-két hétre az unokákat, ha egy-egy gondolatébresztő, jó játékot is küldünk velük, amivel tartalmasan el lehet tölteni együtt a szabadidőt.

Auchan One Two Fun készségfejlesztő játékok

A készségfejlesztésen, a szórakozva tanuláson és a kreativitás megélésén kívül még egy fontos jellemzője van a One Two Fun by Auchan játékoknak, mégpedig az, hogy időtállóak és több közülük fenntartható módon készül. Ezzel nemcsak a gyártók és a forgalmazó Auchan tesz hitet a környezetvédelem mellett, hanem ezt a szemléletet már a legkisebbeknek is átadják azzal, hogy környezetbarát játékokat adnak a kezükbe.

Auchan One Two Fun környezetbarát játékok

A kikapcsolódás mindenkinek jár, a gyerekeknek is szüksége van pihenésre. Az viszont, hogy a szobában görnyedve töltik-e el a vakációt a valóság helyett a virtuális világban szörfölve, vagy igazi játékokkal élik meg mindazt, aminek csak a képzeletük szab határt, tényleg nem mindegy! Az utóbbinál aktív részesei a fantáziavilágnak, sőt azt maguk alakítják, és közben észrevétlenül erősítenek olyan képességeket, amelyekre később akár a munkájuk során is szükség lehet. Nem kell agyalni azon, hogy mivel kössük le őket, sétáljunk el egy közelünkben lévő Auchan üzletbe, vagy nézzünk szét az online áruházban, és válasszunk ki néhány jó játékot a nyárra a One Two Fun by Auchan kollekcióból. És az sem nagy baj, ha titokban, vagy a gyerekkel közösen mi is belemerülünk az önfeledt játékba egy-két órára.

További információ: online.auchan.hu

Advertisement

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja