SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Dr. Boross rendel - a rádióműsor után már CD-n is! Megjelent 2014. legjobb válogatáslemeze!

Családinet [cikkei] - 2014-12-08
"A legjobb zenék két műsor között is!", avagy "Régi kedvenceink és mai értékeink" szlogenekkel indul hódító útjára Dr. Boross első válogatáslemeze. A hazai rádiózás egyik legkülönlegesebb, mégis egyik legszerethetőbb karakterének sokoldalúsága köztudott: zenei műsorát naponta hallhatjuk a Lánchíd Rádióban, de ortopéd szakorvosként is az emberek szolgálatában áll. Mindkét minőségében sok-sok hálás rajongót szerzett már magának. Dr. Boross most egy válogatás CD-vel lepi meg az ünnepekre lelkes közönségét!
Dr. Boross rendel - a rádióműsor után már CD-n is! Megjelent 2014. legjobb válogatáslemeze!

- Első albumommal keresztmetszetet szeretnék adni „Dr. Boross rendel” című műsorom zenei kínálatából. Van benne külföldi és magyar zene a ’60-as évektől egészen a ’80-as évekig, illetve frissebbek is, melyek beleillenek zenei ízlésvilágomba. Igyekeztem a műsor hangulatát a CD-re is rácsempészni, így egy beköszönés és egy elköszönés keretezi a zenéket. – foglalja össze a műsorvezető. A válogatáslemez egy kalandos zenei időutazás a Sailor-tól, a Bay City Rollers-től kezdve, a Pussycat-en és Jackie Wilson-on keresztül egészen Fenyő Miklósig és Szécsi Pálig, illetve a Stars On 45-ig. Az oldies zene kedvelői számára kihagyhatatlan darab, igazi zenetörténelem!

A „Dr. Boross rendel” című zenés műsor minden hétköznap délután hallható a Lánchíd Rádióban. A népszerű műsorvezető itt is a ’60-as, ’70-es és ’80-as évek legjobb zenéit mutatja be, és a dalok között hasznos és szórakoztató információkat oszt meg hallgatóival. A hangnem egyszerű, tiszta és őszinte, nyoma sincs a napjainkban kötelező harsányságnak és erőltetett „jópofizásnak”. - Ha nem hallanám naponta, el sem hinném, hogy van még ilyen műsorvezető! Sugárzik Önből és stábjából a hihetetlen nagy kedvesség, türelem és a szakértelem.” – írja egy hallgató.  

Dr. Boross György a lehető legjobb értelemben véve alázattal végzi a munkáját, orvosként és rádiósként is. Nemcsak a zenékkel, hanem személyiségével is értéket közvetít, amire úgy látszik, igenis van igény napjainkban is. Első válogatáslemeze a tervek szerint csak a kezdet. A november 20-án a Trimedio gondozásában megjelenő „Dr. Boross rendel” című CD ugyanis a műsorvezető tervei szerint egy sorozat első darabja.

Tracklista:

  1. Kellemes zenehallgatást…
  2. Voyage: Souvenirs
  3. Golden Earring: Radar Love
  4. Sailor: A Glass of Champagne
  5. Earth & Fire: Weekend
  6. Bay City Rollers: Bye Bye Baby
  7. France Gall: Poupée De Cire, Poupée De Son
  8. Pussycat: Mississippi
  9. Sugar & Lollipops: Dancing Dynamo
  10. Jackie Wilson: Reet Petite
  11. Bergendy Szalonzenekar: Oh, Marie
  12. Fenyő Miklós: Made In Hungária
  13. Szécsi Pál: Ez az igazi ritmus
  14. Neoton Família: Kétszázhúsz felett
  15. Omega: Nyári éjek asszonya
  16. V’ Moto-Rock: Angyallány
  17. Fancy: Bolero (Hold Me In Your Arms Again)
  18. The Monotones: Zero To Zero
  19. Snoopy: Honolulu
  20. Stars on 45: Beatles Medley
  21. Hamarosan folytatjuk…

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Egy kisbaba megható üzenete fáradt anyukájának, aki minden éjjel felkel hozzá

Egy kisbaba megható üzenete fáradt anyukájának, aki minden éjjel felkel hozzá

Ha a babák beszélni tudnának, talán ezt mondanák az édesanyjuknak, akit minden éjszaka felébresztenek a sírásukkal. Jussanak eszedbe ezek a gondolatok, amikor úgy érzed, nem bírod tovább az éjszakázást!
Íme, néhány hasznos tipp a környezetről is gondoskodó édesanyáknak!

Íme, néhány hasznos tipp a környezetről is gondoskodó édesanyáknak!

A környezetvédelem, valamint annak a tudatos beépítése a mindennapokba olyan cél, ami mind egyénileg, mind globálisan kulcsfontosságú. Sokan attól tartanak, főleg ha még csak most kezdték el járni ezt az izgalmas felfedezésekkel teli utat, hogy túl sok mindenről kell lemondaniuk, ám ez csupán egy alaptalan félelem. A környezet megóvása néhány egyszerű választással a hétköznapok szerves részévé tehető.
Matek órán állt meg a szíve egy 14 éves tanulónak, tanára mentette meg az életét

Matek órán állt meg a szíve egy 14 éves tanulónak, tanára mentette meg az életét

Milán életét a tanára mentette meg. Az iskolában tavaly ősszel tanulták meg az újraélesztést a pedagógusok egy tanfolyam keretében.
A szerkesztő ajánlja