SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Turiyam Wellness - A Wellness mindennapi gyakorlata I. rész

Családinet [cikkei] - 2008-02-27
A Turiyam Wellness ötvözi az ősi keleti mozgásművészet és öngyógyítás, a mai modern testterápiák jótékony hatását. Életigenlő, tudatosság fejlesztő, erőnlétfokozó, optimista.
Turiyam Wellness - A Wellness mindennapi gyakorlata I. rész

 

A  Turiyam Wellness Praktikus Gyakorlata a mindennapi tevékenységekre fókuszál, hogy akár munka közben, vezetés, sétálás, vásárlás, tárgyalás előtt, alatt és után is kéznél legyenek azok a hatékony praktikák, melyekkel koncentráltabb, frissebb lehetsz. Célja, hogy eredményesen, kreatívan, egészségesebben, teljesebben élj. Életed tudatosabb, éberebb legyen!

 

 Turiyam Wellness a saját céljaidat erősíti

A  Turiyam Wellness legfőbb előnye, hogy könnyedén beilleszthető a mindennapi gyakorlatba, a mindennapi tevékenységek közé. Gondolj csak a házimunkára, vasalás, főzés, gyerek körüli teendők, takarítás, munka, autóbusz, kocsi, lépcsők, szmog, stressz!

A  Turiyam Wellness célja, hogy a mindennapok tevékenységei között is legyen lehetőséged egy jobb választásra, mely jobb választás a saját pozitív céljaidat erősíti meg!  Örömmel, vidámabban, lelkesebben teljenek a napjaid, így magaddal is és másokkal is sokkal türelmesebb, nagyvonalúbb lehetsz. Még a szexed is javulhat!

 

"Ki korán kel..."                                     

Most rövid és hatékony gyakorlatokat kínálok ahhoz, hogy már az ébredés után is sikerüljön jól érezned magad, hogy  frissen, nyitottan és pozitívan indulj el, az új nap új lehetőségei felé, hiszen amikor felébredsz, nagyon fontos az első gondolat, az első érzés, indítsd örömmel, aktívan a napot!

Mindez 5 - 10 percet jelent. Ennyit mindenképpen megér egy pozitív, örömmel teli, friss és életvidám nap!

Tudjuk, hogy mennyi minden múlik egy jó ébredésen, egy friss, lendületes reggelen! Ezekkel a pozitív energiákkal az egész napod feltöltheted, hiszen te magad is eredményesebb, hatékonyabb, koncentráltabb leszel.

 

A Tuiyam Wellness reggeli tanácsai

1. Amikor kinyitod a szemedet, mosolyogj a szívedre! Indítsd a napot ezzel a mosollyal.

2. Dörzsöld össze a tenyeredet és amikor jó melegnek érzed, mindkét tenyeredet helyezd az arcodra, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozd meg az állkapcsodat, az arcodat.

3. Masszírozd meg a füledet és a fejbőrödet!

4. Jó alaposan nyújtózkodj!

5. Ülj fel az ágyban, lélegezz a következő módon, erőlködés nélkül: hátad legyen egyenes, vállaid lazák, arccal előre tekints! Fókuszálj az örömre, lélegezz egyenletesen, majd lélegezd ki az örömöt és lélegezd be az örömöt.

6. Nyiss ablakot, mintha lelked ajtaját nyitnád! Nézz nyitottan az előtted álló nap felé.

7. Ha esik, ha fúj, ha süt a nap és nem bírod a meleget, hideget, vagy szelet akkor is adj hálát a mai nap kezdetéért, azért mert lehetőséged adódik új megtapasztalásokra!

8.Szakíts időt, kelj előbb  (5-10 perc)  és vegyél egy frissítő zuhanyt, akár a kedvenc olajoddal, vagy testradírral, hideg - meleg zuhany kíséretében. Gyorsan, de gyengéden törölközz meg és kényeztesd magad testápoló krémmel.

9. Mindig legyen elegendő időd a reggelihez, ugyanis, ha rohanva, kapkodva eszel, a feszültségeidet, a stresszedet is lenyeled! Egy jó tea, igazi békés atmoszférát teremt a reggeli indulás előtt! Kamilla, citromfű, levendula, ha stresszesebb nap elé nézel, s ha inkább frissülnél: borsmenta és orbáncfű.

 

Friss, örömteli, vidám, pozitív reggelt kívánok Neked!    Szeretettel: Knolmár  Mária (Marica ) a Turiyam Program Vezetője

www.turiyam.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja