A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tévét nézett a nagypapa: meglógott és meztelenül sétált az utcán hároméves unokája

Németh Noémi [cikkei] - 2021-07-13
A nagyszülő vigyázott a kicsire, mialatt megszökött - végül a rendőrök vitték haza.
Tévét nézett a nagypapa: meglógott és meztelenül sétált az utcán hároméves unokája

/Képünk illusztráció/

Meztelenül sétált Dunakeszi utcáin egy hároméves kisfiú július 9-én. Az első járókelővel, aki megpróbált vele beszélni, nem állt szóba, ezért az értesítette a rendőrséget. Mire a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, a kicsi már kapott egy kölcsön pólót, a környékbeliek pedig körülötte gyülekeztek - emiatt a kicsi egyre ijedtebbé vált.

Az egyik járőrnek sikerült szóra bírnia a kisfiút, aki barátságosan válaszolt a kérdéseire. Megmondta a nevét, elmondta, hogy 4 éves (valójában csak 3), a címét azonban nem tudta megmondani.

Szülei nevét nem tudta elmondani, csak annyit válaszolt, hogy anya és apa. Bölcsődéje nevét sem tudta megadni, ahogy a lakcímét sem, ezért a rendőrök elvitték a körzeti ügyeletes bölcsődébe, ám ott nem ismerte fel senki a gyermeket. Az intézményvezető segítségével azonban sikerült beazonosítani a kisfiút, amíg ő az udvaron játszott az egyik rendőrrel.

Ezután hamar sikerült felvenni a kapcsolatot a szülőkkel is, akik elmondták, hogy a nagypapa vigyázott a gyerekre. A férfit ezután azonnal felhívta a lánya - a nagyszülő tőle tudta meg, hogy unokája elszökött.

A gyermeket hazavitték, a 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét pedig kivizsgálják.

Frissítés: időközben elmondta a véleményét az esetről a nagypapa is: Megszólalt a nagypapa, aki nem vette észre, hogy megszökött a hároméves unokája
 

 

Indxekép (csak illusztráció): Pexels / Pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja