Brick Trick, az építőjátékok új generációja - semmi műanyag, csak tégla, fa és szórakozás

Családinet - 2019-11-25
 [X]
Az építőkocka a legtöbb gyerekszoba alapvető tartozéka, hiszen fejleszti a kézügyességet és növeli a képzelőerőt. De ahogy nőnek a gyerekek, úgy változik a kockák kialakítása is. A Brick Trick kreatív építőjáték a valóságot veszi alapul, így a valódi tégla és fadeszka miniatűr verzióját hozza el a játékszettjeiben. Készülhet belőlük királyi palota, modern tűzoltóállomás vagy a saját fantáziánk szüleménye.
Brick Trick, az építőjátékok új generációja - semmi műanyag, csak tégla, fa és szórakozás

A Brick Trick építőszettek által kész építészekké válhatnak a gyerekek, igazi agyagtéglákat és fát felhasználva építményeikhez. A játék végigvezeti őket a teljes építési folyamaton – az alapok lerakásától kezdve az elkészült épületig. Lerakni a téglát, felvágni az anyagokat, összeragasztani az elemeket majd a végén jöhet a dekorálás.

Brick Trick építőjáték

A játék tartalmaz minden elemet, amely a kiválasztott építmény felépítéséhez szükséges: tégla, fadeszka, dekorelemek, ragasztó és papírfigurák az építés utáni játékhoz. A lehetőség viszont adott, hogy az építési tervet követjük a gyerekekkel vagy egy egyedi építmény készül a saját képzelőerejüket felhasználva.

Brick Trick építőjáték

Az egyes szettek különböző témákhoz kapcsolódnak, mint vidék, ahol farmház vagy szélmalom készülhet; mint város, a nagy kedvenc tűzoltóállomással és vasútállomással; vagy mint a kastély sorozat, a masszív erőddel és hercegnői kastéllyal. A szettek kombinálhatósága lehetővé teszi, hogy felépítsünk egy festői kis falut és egy modern vagy egy középkori várost.

A Brick Trick játékok legjobb része pedig, hogy az elkészült építménnyel a játék még nem ér véget. Az összeragasztott téglákat vízbe téve, a ragasztó feloldódik és kezdhető újra az építés ugyanazokkal a téglákkal!

Brick Trick építőjáték

A játék 6 éves kortól ajánlott, akik számára már remek program lehet akár apukával, akár a nagytesóval. Az idősebbek pedig önállóan is nekivághatnak a nehezebb épületeknek. A legnagyobb kihívás a bővítő szettekben rejlik, melyek csakis téglákat tartalmaznak, így a haladó építők, akik folytatnák a játékot és újabb projekteket hoznának létre, szabadjára engedhetik képzelőerejüket és készülhetnek a gigászi építmények.

Hajrá, téglára fel!

Tudj meg többet a Brick Trick építőjátékokról!

Közösségi hozzászólások:
Kapcsolódó cikkek:
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.