SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bemutatták a világ első integrált, teljes testet védő légzsákkal ellátott autós gyerekülését

Családinet [cikkei] - 2021-11-18
Megérkezett az autós gyermekbiztonsági rendszerek újabb generációja. A menetiránnyal megegyező ülés körülbelül 50 százalékkal nagyobb védelmet nyújt az integrált légzsák technológiának köszönhetően, mint a hagyományos menetiránnyal megegyező ülések. Míg a hagyományos gyermekülések estében frontális ütközésnél a gyermek feje előre csapódik, addig az innovációnak köszönhetően az új ülés légzsákja ezredmásodpercek alatt aktiválódik, és a gyermek előtt C alakban kinyílik.
Bemutatták a világ első integrált, teljes testet védő légzsákkal ellátott autós gyerekülését

A cikk termékmegjelenítést tartalmaz.

2012-ben a CYBEX forradalmasította a gyermekvédelmi rendszerek piacát a többszörösen díjnyertes Sirona ülésével, mely menetiránnyal ellentétes utazást biztosít. Különleges tulajdonságai, mint a forgathatóság, az egyszerű beszállás és a kiváló biztonsági értékek azóta már piaci sztenderddé váltak. Kilenc évvel később a CYBEX ismét a versenytársai előtt jár és úttörőként bemutatja új ANORIS T i-Size ülését.

Az új modell a biztonságot tekintve új iparági szabványokat állít fel. Az integrált légzsák technológiának köszönhetően a menetiránnyal megegyező ülés körülbelül 50 százalékkal nagyobb védelmet nyújt, mint a hagyományos menetiránnyal megegyező ülések. Mi több, a hagyományos hátrafelé néző gyermekülésekkel összehasonlítva az Anoris jobb általános teljesítményt nyújt az aktív és passzív védelem tekintetében. A menetiránnyal megegyező pozíciónak köszönhetően utazás közben is aktív maradhat a kapcsolat az ülésben helyet foglaló gyermekkel. Az Anoris T i-Size egyszerűen rögzíthető, lényegesen több lábteret és kényelmet biztosít, valamint könnyű beszállást a gyermekeknek.

cybex gyerekülés

„A légzsák évtizedek óta alapvető biztonsági elem a járművekben, baleset esetén megvédik a felnőtteket a súlyos sérülésektől. A CYBEX 2005-ös alapítása óta volt egy elképzelésünk egy olyan autósülésről, amely ezt a technológiát a gyermekek számára is elérhetővé teszi. Köszönhetően fejlesztési csapatunk az elmúlt 16 évben végzett kitartó munkájának és az új technológiáknak nagy büszkeséggel mutatjuk be a CYBEX Anoris T i-Size-t” – fejti ki Martin Pos, a CYBEX alapítója.

Egy hagyományos menetiránnyal megegyező autósülésben a gyermek rögzítése a biztonsági övvel történik, így frontális ütközés esetén a gyermek feje előre csapódik. Ennek elkerülése érdekében az Anoris T i-Size beépített légzsákkal ellátott védőpajzsa megvédi a sérülékeny fejet és a nyakat. A légzsák ezredmásodpercek alatt aktiválódik, és a gyermek előtt C alakban kinyílik. A teljes testet védő légzsák hozzávetőlegesen 50 százalékkal1 nagyobb védelmet nyújt, mint a hagyományos, menetiránnyal megegyező ülések, amiket biztonsági övvel rögzítenek.

A gyerekülést az UN R129/03-es szabványnak megfelelően alakították ki. Az ülés könnyen alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez. 76 centiméteres magasságtól 115 centiméteres magasságig és legfeljebb 21 kg-os súlyig vagy hatéves korig használható – két évvel tovább, mint azt hagyományos gyermekülések lehetővé teszik. A szülők három kényelmes pozícióba állíthatják az ülést, így a gyermekek könnyebben elalszanak hosszabb utazások során.

1 Ez az érték a belső töréstesztek eredményeiből származik, figyelembe véve az ADAC frontális ütközési teszt kritériumait (2021).


A CYBEX márkáról 

A német CYBEX márka olyan termékeket fejleszt és dob piacra, amik a szülők és a gyermekek mindennapi életét teszik nemcsak biztonságosabbá, de kényelmesebbé és stílusosabbá is. Minden termék a CYBEX D.S.F. innováció elvét követi, ami a jellegzetes designt, legmagasabb biztonsági előírásokat és a funkcionalitást foglalja magába – “for all tomorrow’s people”.
További információk: www.cybex-online.com/hu.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja