SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gazdálkodj okosan a HOMEINFO Hetek kuponjaival ősszel is! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2021-09-03
 [X]

Feltöltődve, kipihenten készülhetünk a következő időszakra, mely kihagyhatatlan lehetőségeket tartogat az építkezők, felújítók számára. A most már menetrend szerint érkező HOMEINFO Hetek a korábbinál hosszabb ideig - szeptember 17. és október 17. között - egy teljes hónapig kínálja számos üzlet és szolgáltató rendkívüli kedvezményeit.
Gazdálkodj okosan a HOMEINFO Hetek kuponjaival ősszel is! - Nyereményjáték!

Idén tavasszal rendeztük meg az első HOMEINFO Heteket. Az érdeklődés a vártnál is nagyobb volt, rengetegen éltek a partnereink által kínált, komoly vásárlási kedvezményekkel. A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva eldöntöttük, hogy hagyományt teremtünk, ezentúl rendszeresen megrendezzük a HOMEINFO Heteket. A marketinges boszorkánykonyhán még csiszoltunk, finomítottunk a dolgokon: legyen még vonzóbb, még könnyebben elérhető, egyszerűbben hozzáférhető minden kedvezmény. A korábban is népszerű üzletek mellé igyekeztünk újakat is megnyerni, így a kínálat még nagyobb, a lehetőségek gazdagabbak, mind a partnereink, mind pedig a vásárlók elégedettebbek lehetnek.

Homeinfo-hetek: konyha felújítás

Az év eleje óta igénybe vehető Otthonfelújítási támogatás sokak számára jelentősen megkönnyíti a felújítást, azonban nem mehetünk el amellett sem, hogy időközben az építőanyagok és a munkadíjak is fájdalmasan megdrágultak. Ebben nyújthatnak némi enyhülést a HOMEINFO Hetek által kínált kedvezmények.

Homeinfo-hetek: fürdőszoba felújítás

A tavaszi esemény egyik tapasztalata, hogy a felújítások során a fürdőszoba rendkívüli figyelmet kap. Okkal, hiszen míg egy szobát akár egy falfestés és néhány bútor cseréje már látványosan felfrissít, a fürdőszobában ennél többre lesz szükség. A vezetékek, burkolatok, szaniterek, de még a modern csaptelepek cseréje is bonyolult, saját kezűleg nem ajánlott nekikezdeni, hacsak nem vagyunk szakmabeliek. Érdeklődésben nem sokkal a fürdőszoba mögött a konyha végzett, és ezt hasonló okokkal magyarázhatjuk: a szerelvények felújítása, cseréje, a bútorok és gépek beépítése, bekötése nem egyszerű feladat. Időben, szakértelemben és anyagi értelemben sem mindegy, hogy ebben a két helyiségben hogyan zajlik a felújítás, átalakítás.

Homeinfo-hetek: konyha felújítás

Éppen ezért a fürdőszobai és konyhai termékek a 2021. őszi HOMEINFO Heteken nagyobb hangsúllyal szerepelnek, legyen szó burkolatról, csaptelepekről, szaniterekről vagy az építéshez, szereléshez szükséges anyagokról. Olyan üzletek kínálatából válogathatunk, mint a különleges fürdőszobai és otthoni wellness termékeiről ismert Wellis vagy a fürdőkádak terén rendkívül gazdag kínálattal rendelkező M-Acryl.

Homeinfo-hetek: fürdőszoba felújítás

Természetesen nem maradnak ki a kedvezmények sorából a lakberendezéshez, otthonszépítéshez kapcsolódó termékek, termékcsoportok sem. Így kedvezményesen válogathatunk a Diego új, a Max Cityben nyíló üzletében.  

És mindez csupán egy apró szelete annak a számos üzletnek és terméknek, ahol, és amiből országszerte szeptember 17. - október 17. között, négy héten keresztül több mint 1000 beváltóhelyen vásárolhatunk majd jelentős árengedménnyel.

Itt az ideje a tervezésnek, a bevásárlólista összeállításának, hogy a következő hetekben majd mindent beszerezzünk, amire otthonunk korszerűsítéséhez, csinosításához szükségünk lehet!

Bővebb információ: www.homeinfo-hetek.hu

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre szeptember 13. éjfélig és a helyes választ beküldők között kisorsolunk 10 db ingyenes kuponletöltési lehetőséget (a kuponfüzet ára 1.990 Ft/db).

Sorsolás: 2021. szeptember 14.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja