SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy ruha illata: Legyen jó és hosszan tartó - állítja a lakosság nagy része - Tökéletes páros a Lenortól

Családinet [cikkei] - 2020-06-25
 [X]

A lakosság négyötöde számára (84%) fontos a frissen mosott ruhák jó illata - derült ki a Lenor júniusi online reprezentatív felméréséből. A válaszadók többsége (64%) számára létezik olyan illat, amely hatással van a mindennapjaira, érzéseire - ezek leginkább a komfortérzethez (63%), boldogsághoz (41%), vagy a vonzalomhoz (34%) kapcsolódnak. Az illat szerepe a mosásnál is kiemelkedő jelentőségű, a megkérdezettek több mint négyötöde kizárólag azért használ öblítőt, hogy a ruha illatos legyen.
Egy ruha illata: Legyen jó és hosszan tartó - állítja a lakosság nagy része - Tökéletes páros a Lenortól

A Lenor egymással harmonizáló mosókapszula és öblítő kollekciójának együttes használatával a frissen mosott ruha illata hosszabban tartó és intenzívebb lesz.

De mi a helyzet a mosási szokásokkal? A járványhelyzet inkább a több fős háztartások mosási frekvenciáit változtatta meg, a megkérdezettek egynegyede mos valamivel gyakrabban az elmúlt időszakban. A válaszadók nagy része (58%) heti egy-két alkalommal mos,  több mint egynegyedük (28%) ennél többször, a többen egy háztartásban élők között ez az arány 43% és 37%.  Azonban mindenkinek nagyon fontosak az illatok, és az, hogy a mosószer és az öblítő illata kellemes és hosszantartó legyen.

Egy-egy illat akár megédesíthet, de el is ronthat egy hangulatot, napot – a lakosság 64%-a számolt be arról, hogy vannak olyan illatok, amelyek hatnak az érzéseikre, hangulatukra, mindennapjaikra – leginkább a komfortérzethez kapcsolódóan. A ruha illata a 18-65 éves lakosság 84%-a számára fontos, még azoknak is, akik nem rendszeresen használnak öblítőt.

A többség szereti, ha a mosószer eleve illatosított. A mosószer mellett az öblítő is nélkülözhetetlen terméknek tűnik, a válaszadók közel 80%-a minden alkalommal, 74%-a rendszeresen használ, és csak kevesen vannak azok, akik mellőzik az öblítőhasználatot. A kutatás felfedte, hogy leginkább az illatosítás miatt használunk öblítőt (84%), a megkérdezettek 50%-a pedig azért, hogy a ruha puhább legyen.

Az illat tartósságáról megoszlanak a vélemények. A többség (63%) maximum 1-2 napig érzi illatosnak a kimosott ruhákat. Ugyanakkor a válaszadók több mint egyharmada ügyel jobban a ruhák illatosítására, így ők gyakrabban érzik illatosnak a ruhát akár egy-két hétig is. A megkérdezettek 41%-a tapasztalta már, hogy a mosószer és az öblítő illata nem harmonizál egymással, és a válaszadók közel kétharmada (64%) szerint ez kellemetlen és zavaró.

 

Zólyomi Zsolt: Ne csak úgy össze-vissza!

„Az ember már évmilliók óta illatosítja magát és környezetét. Szépítő trükkjeinkben nagyban segítenek bennünket a minket körülvevő finom illatok. – mondta Zólyomi Zsolt parfürmőr, illatszakértő. – A legideálisabb, ha ezek az illatok harmonizálnak egymással, nemkülönben a saját testillatunkkal. Ugyanis így jöhet létre egy olyan ellenállhatatlan illatkeverék, amely a hetedik mennyországba repít minket. Tehát a használt illatszerek közötti harmóniára is igencsak érdemes odafigyelni. Nagyon fontos, hogy ne csak úgy össze-vissza használjuk a rendelkezésünkre álló illatokat és illatos termékeket, hanem keressük meg a nekünk legjobban tetsző, ám ezen felül még össze is illő, egymáshoz passzoló illatkompozíciókat, ugyanis ez megsokszorozhatja azt a hatást, amit a finom illatkeverékkel mi magunk keltünk magunk körül.”

 

Tökéletes Páros a Lenortól

A Lenor mosókapszula és textilöblítő kollekciók tökéletes párosokat alkotnak, együttes használatuknak köszönhetően a tiszta ruha hosszabban és intenzívebben illatozik. Akár egy teljes héten át élvezhetjük a frissen mosott ruhák és ágyneműk illatát, melyet érintésre aktiválódó parfümtechnológiával ért el a Lenor. Az öblítők nem csak hosszan tartó frissességet biztosítanak, hanem puhává, kényelmes tapintásúvá varázsolják a ruhát, csökkentik a gyűrődést, megkönnyítik a vasalást és lerövidítik a száradási időt.

A mosószer és a textilöblítő kombinálása – „A tökéletes páros”

A Lenor mosószerek és azonos illatú textilöblítőknek hála, most még tovább burkolózhatunk a harmonikus illatokba. Három tökéletes párosból válogathatunk:

Lenor mosószer és öblítő

Lenor Gold Orchid  mosószer és öblítő: meleg, ábrándos illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet mosószer és öblítő: pompás illat, melyben a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Lenor Spring Awakening, a patyolattiszta fehér ruhák mosószere és öblítője: üde illat a bájos tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk frissességével.

 

A ruha illata majdnem mindenkinek fontos

Fontos-e a ruha illata?

 

Mely érzelmekre vannak befolyással az illatok?

Mely érzelmekre vannak befolyással az illatok?

Próbáld ki a 7 kérdésből álló kvízt!

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja