SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A fogszuvasodás megelőzésének új dimenziója - Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrém Cukor Sav Semlegesítő™ technológiával

Családinet [cikkei] - 2015-01-26
 [X]

Nyolc évig tartó intenzív klinikai kutatómunkát követően a Colgate bemutatja a Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrémet. Az első fogkrém, amely a Cukor Sav Semlegesítő™ technológiát tartalmazza, és az első úttörő jellegű felfedezés a fluoridos fogkrémek bevezetése óta. Az új fogkrém használatával a kezdeti fogszuvasodás gyakorisága akár a felére is csökkenthető!
A fogszuvasodás megelőzésének új dimenziója - Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrém Cukor Sav Semlegesítő™ technológiával

A Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrém Cukor Sav Semlegesítő™ technológiája által segít a fogzománc károsodása és a fogszuvasodás kialakulása előtt semlegesíteni a foglepedék baktériumai által a cukrok lebontásából termelt savakat, valamint fiziológiás szintre segít visszaállítani a foglepedék pH értékét.

Még egy szigorú diéta sem képes teljesen megvédeni minket a szénhidrátfogyasztástól, hiszen a mai kor emberének tápláléka tele van ún. „rejtett cukrokkal”. A baktériumok anyagcseréjük során savakat termelnek, amelyek a fogszuvasodás legfőbb okozói. – tájékoztatott Dr. Alberth Márta a Debreceni Egyetem tanszékvezetője.A Colgate által elvégzett klinikai vizsgálatok eredményei megerősítik azt a tényt, hogy a teljes mértékben természetes és biztonságos aminosavnak, az argininnek a hozzáadásával módosítható az eddig ellenséges mikróbák anyagcseréje.

A Colgate® Maximum Cavity Protection Cukor Sav Semlegesítő™ technológia a XXI. század igényeihez igazodik. A fogszuvasodás terjedése világszerte riasztó képet mutat, és ennek megoldása lehet a Colgate-Palmolive új terméke.

Táplálkozási szakértők szerint az embernek napi ötszöri étkezésre van szüksége, de ki az, aki minden étkezést után fogat mos? – teszi fel a kérdést Dr. Irmes Ferenc fogszakorvos. Általában nem tudatosul bennünk, hogy az általunk elfogyasztott élelmiszerek többsége cukrot is tartalmaz. Még az olyan egészséges ételek is, mint a gyümölcsök és a gyümölcslevek fogyasztása is hozzájárul a fogszuvasodások kialakulásához a bennük található nagy mennyiségű fruktóz miatt.

A fogszuvasodásnak súlyos következményei lehetnek az egyén általános egészségügyi állapotára nézve, hiszen a fogszuvasodás fájdalommal, később a fogak elvesztésével, így a rágási funkció romlásával járhat. A fogak rossz állapota negatív hatással van az egyén önbecsülésére, a foglalkoztathatóságra és a szociális kapcsolatokra is.

Bemutatkozáskor vagy egyszerűen egy beszélgetés során a száj és fogak az arc azon hangsúlyos részei, amelyekre a legtöbb figyelmet fordítjuk. Napjainkban az egészséges fogsor a vonzó megjelenés nélkülözhetetlen része, és bármilyen kellemetlen elváltozás, mint pl. az egészségtelen, különösen a hiányos fogazat negatívan befolyásolhatja megítélésünket. Ennek következtében az önbizalmunk csökken, amely hátrányosan hat a társadalmi és szakmai sikerességünre – mondja Dr. Albert Márta doktornő.

Ne feledjük, hogy szinte mindenben van cukor, amit eszünk. A cukor sav semlegesítővel ellátott fogkrémek használatával növelhetjük fogaink védelmét és csökkenthetjük a fogszuvasodás kockázatát.

A Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrém Cukor Sav Semlegesítő™ technológiával háromféle változatban kapható: kettő – Fresh Mint és Whitening – a felnőtteknek, a harmadik Junior változat gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

A termékek kaphatóak a Tesco, Auchan, Spar, DM és Rossmann üzletekben. 

Bővebb információért, kérjük, látogasson el a
http://www.colgate.hu/app/ColgateOralCare/Toothpaste/ColgateMaximumCavityProtection/HU/Home.cwsp  oldalra!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja