A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kismama mackónadrágban (Cikkíró pályázatra beküldött írás)

Pál Kata - 2011-05-02
Makacsul tartja magát az a nézőpont, miszerint egy nőnek minden körülmények között csinosnak kell látszódnia. Nem véletlen a szóhasználat: minden nő tudja, hogy vannak lelkileg slamposabb és fittebb időszakok is. Ámde a kényszer nagy úr: divatdiktatúrában élünk. Nem szabad, hogy a strapa meglátszódjon a megjelenésünkön.
Kismama mackónadrágban (Cikkíró pályázatra beküldött írás)

Egy kismama úgy kovácsolhat erényt a tényből, hogy nincs ideje, na meg energiája szépségápolásra, hogy nagy meggyőződőssel síkra száll a természetes szépség oldalán, és ezt hangsúlyozza a sok munkát, időt, befektetést igénylő mesterséges szépüléshez képest.

Ennek egyik legkézenfekvőbb eszköze a mackónadrág. Már a neve is kedves, olyan halkan brummogó, mint maga a kismama, hajnali órán. És ugyan ki állítja, hogy nem sikkes, ahogyan (lehetőleg oldalt csíkkal) bevetésre készen végigrobogunk benne a nappalin és a konyhán? A ruhadarab diszkrét sármját emeli, ha néhány főzelék-pecsét, szétkent csokoládédarab, vagy játszótéri emlék is fellelhető rajta. Fontos stílus-kiegészítő továbbá a szélfútta, borzas frizura.Szerencsére a választék bőséges. Mindenki megtalálhatja az ízlésének és személyiségének megfelelő darabot. Csak úgy tobzódhatunk a különféle színekben és fazonokban (úgy, mint lengő szárú, bokánál gumírozott, hátul zsebes, stb.).

További előnye, hogy gyors és közvetlen kapcsolatteremtést tesz lehetővé a hasonszőrűek között. Aki gyakran mutatkozik ebben az örökzöld darabban, hamarosan barátokra, mi több lelki társakra lel. Ezentúl együtt guggolhatnak, sutyoroghatnak a homokozóban.
Vannak azonban renitens, általában komolyan megfélemlített nőtársak, akik csak magas sarkú csizmában, necc harisnyában, frissen ondolált hajjal képesek homoktortát sütni. Mentsük meg őket! A „Természetes szépség” kismama-mozgalom elkötelezett híveként irányítsuk őket haladéktalanul a legközelebbi távol-keleti ruházati szaküzletbe, ahol aránylag kis befektetéssel szert tehetnek a kényelem és báj eme örök kellékére, a mackónadrágra!

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja