Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?! Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal! Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...

nyílt - 112 tag

Fórumtéma: Mit csináltok szabadidőtökben, hová jártok a családdal?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (47 db)


10. 28. 11:35
Eri70

Az szép lenne ha egy kiállításon elkezdenének boncolni. :) Én is hallottam, hogy jól meglett csinálva a kiállítás. Érdekességnek tökéletes.

10. 22. 14:03
Hamzsab

Cintimama gyerekeket is várnak, mikor mi voltunk, tele volt kis gyerekkel. A videó nem takarja a valóságot, ezen ne aggódj! :) Semmiféle boncolásról nincsen szó. Szervek se hullanak ide-oda. Egyszerűen csak érdekes. Olvastam mindenféle véleményt már, de én csak újat kaptam, jól meg lett szervezve.

10. 19. 14:26
gyormiki

A videó tényleg egy kicsit furcsán veszi ki magát,de ettől el kell vonatkoztatni, a kiállítás nem ilyen, a videó és a kiállítás közt csak a mumifikációban van kapcsolat. Én nem voltam a kiállításon,csak mesélték, de biztosan mondták volna ha van valami durva. Ez a kiállítás az elmondások alapján meg főleg gyerekeknek van de felnőtteknek is jó lehet. A tárlat nem hosszú, szóval ezért is jó a gyerekeknek. Szóval én azt mondom hogy érdemes elmenni és nem kell félni nincs benne semmi rossz:)

10. 19. 09:48
Cintimama

Sziasztok!
Kis unokám mutatta a videót erről a Ramszesz kiállításról minden áron megszeretné nézni, nem tudjátok hogy ez mennyire való neki?
Ernőke 10 éves. Kicsit aggasztónak tartom a videó miatt.




10. 15. 14:19
Hamzsab

Köszi a linket, meg az infókat. Valamelyik hétvégére be is kellene programozni, jól hangzik. Szerintem sem drága, esetleg ha engem annyira nem kötne le a téma, igaz szeretem az új dolgokat, akkor majd a gyerekek élvezik helyettem is.

10. 13. 10:40
ibolyatakacs123

Szerintem nem annyira drága, gondoljatok bele, hogy manapság már egy mozi is hasonló árkategoriában van, és egy ilyen kiállításon sokkal nagyobb az élmény, sőt jobban is leköti az embert és nem csak másfél óra. Kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle! Aki volt már az írjon róla valamit, hogy tényleg megéri e.

10. 06. 13:21
galakala

Én is megnéztem a videót, valóban gyomorforgató látvány, de a leírás és a képek a kiállításról azok nagyon izgalmasnak tűntek. A belépőjegyek árával volt némi problémám, nem vagyok biztos benne, hogy megér ennyit nekem... :S
Ha valaki volt már rajta, és van bármilyen személyes tapasztalata, az kérem ossza meg velem, mert ha megéri, akkor szívesen elmegyek rá a családommal! Köszi! :)

10. 06. 10:56
lilla12

NemKati, mekkora a kisfiad? Szerintem olyan iskoláskortól lehet ez élvezhető a gyerekeknek.. meg nincs is értelme kifizetni a belépőt, ha csak unva végigszaladtok rajta..

10. 06. 09:44
NemKati

Sziasztok!

Volt már valaki a Ramszesz kiállításon? Szeretnék elmenni a kisfiammal, de nem tudom hogy mennyire érné meg. Írjon légyszi aki volt már!

Köszi az infot előre is :)

10. 04. 14:29
kotkodacska

Sziasztok!
Elég jónak tűnik ez a kiállítás, olvastam , hogy még fejlámpát is kapunk :D igazi kis régészlánynak fogom magam érezni a végére. Szerintem a héten elmegyek, hétköznap olcsobb is a jegy. Majd írok a fórumra , hogy mi volt a véleményem róla.

üdv

10. 04. 11:35
lilla12

Ez engem is érdekelne! A Helyszínelők kiállítás is nagyon jó, interaktív volt - ez is hasonló lehet :)
Valaki volt már esetleg?

10. 04. 10:17
villkat

Megnéztem a ramszeszazasatas.hu oldalon található videót, kicsit undorítónak tűnik, de azért érdekel, hogyan kell mumifikálni, úgyhogy mindenképpen elmegyek. Amúgy is érdekel a történelem, a kedvenc témáim közé tartozik az ókori Egyiptom, szóval ez a nekem való kiállítás! Köszi a segítséget! :)

10. 01. 15:01
Eri70

Nekem tetszik :) nagyon baba :P
Ritkán van sajnos ennyire élvezhető kiállítás, meg ami érdekel is ....

10. 01. 14:34
zsaneem

ramszeszazasatas.hu oldalon megtalálsz minden infót :D

10. 01. 13:39
Hamzsab

Hoppá, ez a kiállítás ez micsoda? Mert érdekelne minket is, nagyon jól hangzik ^^