Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Főzés, háztartási praktikák, avagy hogyan tegyük ízesebbé és könnyedebbé életünket?! Minden született feleségnek itt a helye akinek vannak jó tippjei amiket szívesen meg is oszt másokkal! Érdekel hogy jön ki a folt egészségtelen bolti vegyszerek nélkül, mitől nem hervad el hamar a petúnia, és hogyan kell rávenni a kutyádat, hogy ne ugráljon össze minden vendéget. Meg még ezermillió hihetetlenül fontos, a mindennapokhoz nélkülözhetetlen dolog amit a pasik úgysem értenének...

nyílt - 112 tag

Fórumtéma: Anyukák,akik egy tízest nyugodtan letagadhatnának.......


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (7 db)


09. 08. 15:23
kissnegabriella

köszönöm már én se tudom hol írtam erről a témáról....:(

09. 08. 13:51
molli29

Nem, nem találtam meg azt az írásodat. Tegnap csak itt, fórumokon nézelődtem. :)
De majd megkeresem.

09. 08. 05:23
kissnegabriella

nem szószerint értettem a futást persze hanem inkább a stzresszekre....:(

09. 08. 05:22
kissnegabriella

Mi is így laktunk Palotán amíg építkezésbe nem vágtunk bele...az ötlet az enyém volt aztán jöttek a bajok,tegnap írtam erről sokat.....megtaláltad Mollika?

09. 07. 20:28
molli29

Én nem tudom letagadhatnék e 10-et... :D
Attól nem igazán merülnék ki, ha sport gyanánt lefutnék az iskolába a kisfiammal, ugyanis odalátok az ablakunkból..., csak átfutnék az úton, és már ott is vagyunk...:D

09. 02. 06:28
kissnegabriella

Pl.:az örök mozgás az nagyon jó,hogy nem értek rá megállni ,lendöletesen éltek.......:)mert fitva vinni a gyerekeket a suliba,futva hozni aztán haza őket!

08. 30. 05:23
kissnegabriella

43 éves vagyok de sokan 35-nek gondolnak ,igen fiatal volt nagyon sokáig kinlzetre az anyukám,de az apukám is!A Te családodra mi jellemző?

1