Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Ide várok minden ötvenen túli - és alatti - érdeklődőt. Beszélgessünk életünkről, munkánkról, hobbinkról és minden másról.

nyílt - 55 tag

Fórumtéma: Van e igazi élet ötvenen tul?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (6 db)


09. 21. 09:40
kissnegabriella

az Őrült nők ketrece című közösségicsoportunkban őróluk lehet írni...ma reggel egy engem is megtámadott...nagyon ritka de akad belőlük még a neten is,ugye?

09. 21. 09:39
kissnegabriella

:)köszönöm,nagyon ügyesen fogalmaztad meg!Mond kedves a bibliát szoktad olvasni?S gratulálok a drága családodhoz!:)

09. 20. 20:49
nyareve

Van-e igazi élet ötvenen túl? Hm... Először tudni kéne mi az igazi élet.
Ha az, hogy van két felnőtt és egy 13 éves gyermekem, na meg egy tündéri kis két és fél éves unokám, és ha együtt lehetek velük boldognak érzem magam, akkor ez igazi. De! Ha arra gondolok, hogy minden nap iszonyú nehéz, mert nem áldott meg a sors gondtalan élettel, sőt hiába küzdök oroszlánként, mikor már úgy érzem, na most sikerült, most mindent megtettem, akkor jön valaki és mindent tönkretesz. Ez is igazi élet. De ez éppúgy előfordult ötven éves korom előtt, és azóta is. Még azt sem mondhatom, hogy rosszul választom meg az ismerőseimet, mert általában idegen emberek okozták a legtöbb gondot nekem.
Persze tudom naiv vagyok, mert még mindezek ellenére is hiszek a jóban és a szeretet erejében. Szóval, mi az igazi élet?:)

08. 22. 08:21
kissnegabriella

szerintem lassan 43 évesen se lesz nekem nem .....beszéljük meg az Őrült nők ketrecében majd....előre is köszönöm!

08. 15. 14:34
eduka

igen.... igazad van, minden korosztálynak meg van az igazi élete, de szerintem 50 fölött még jobban... szerintetek miért is?

08. 14. 11:16
Marcsi50

Van igazi élet ötvenen innen és túl is ha mink tartalmassá tudjuk tenni.:)

1