Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Ide várok minden ötvenen túli - és alatti - érdeklődőt. Beszélgessünk életünkről, munkánkról, hobbinkról és minden másról.

nyílt - 55 tag

Fórumtéma: Mit teszel ha a gyermekeddel megromlik a kapcsolatod?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (12 db)


02. 09. 09:30
tiszafa

Úgy félünk, hogy elveszítjülk a gyermekeinket, hogy elfelejtjük elengedni őket. Persze nem könnyű ma a fiataloknak kilépni az önálló életbe, egyre több fiatal kallódik céltalanul. Bezsike, az elvárásaid a lányod felé teljesen jogosak, abból, ahogy ő erre reagált, a leírásodból következtetve, még messze nem nőtt fel, ám a szabadságát követeli. Engedd el és próbáld meg harag nélkül tenni ezt. Ha visszatér, segítsd, de az elvárásokból szerintem ne engedj, igenis legyenek feltételeid. Emiatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod, a szeretet néha kemény kell legyen. Nem magadért, érte kell, hogy megtanuljon gondoskodni magáról.

Judit

12. 15. 11:22
Dragamamika

Sziasztok!
beziske: nagyon sajnálom, ami veled történik, sajnállak tudom mit érzel és ebben a szüleid is hibásak, nem volna nekik szabad ennyire a lányodnak hinni, bár mennyire is fáj az embernek muszáj keménynek maradnia. Egy 23 éves lány ha most ilyeneket csinál, és van kinek a szoknyája mögé bújni, akkor miket fog még később megengedni magának. Tudom téged lelkileg nagyon megvisel, de próbáld nem kimutatni előtte. Hátha ez egy kicsit elgondolkodtatja, bár amíg a nagyiék dédelgetik nem sok esély van rá. Majd akkor fognak ők is rájönni, ha lebetegszenek és a kislányod biztosan nem fogja ápolni őket. Tudom ez sovány vigasz, de sajnos kegyetlen az élet.
Marika

10. 08. 09:57
beziske

Sziasztok!
Látom vagy nagyon szerencsés anyukák vannak itt,vagy senkit nem érdekel ez a téma!De szívből örülök,annak mivel gondolom azért nincs válasz,mert nincs hasonló cipőben mint én senki!Bocs a kérdésért!

09. 27. 15:36
kissnegabriella

vannak bizony és segítitek egymást az eszmecserével,a "NEM VAGYOK EGYEDÜL E PROBLÉMÁVAL"tudattal....én mint biztosítós,egy egész megyében láttam ilyet.....miért kéne bocsánatot kérni?EMBEREK VAGYUNK!!Emberi nehézségekkel!!!!

09. 27. 12:05
beziske

Bocsi,hogyi felvettem egytémát,azt hittem vannak még anyák hasonló cipőben!!!

09. 25. 15:30
kissnegabriella

nekem priviben is írhatsz és én tudok nektek akár itt akár priviben megoldást:)

09. 25. 14:32
beziske

Dragamamika!
Sajnos én épp hasonló képp jártam,mint amit leírtál.Egyedül neveltem fel a lányomat és már azt sem tudom hanyadjára fordult el tőlem.Most lépett ki egy kapcsolatból,és hozzánk költözött pár hétre.Kiderültek turpisságok,hogy csak nem tisztán lépett ki a kapcsolatából.Ki nem fizetett számlák maradtak mögötte.Amikor kérdöre mertem vonni én voltam a rossz.Amikor elmentünk dolgozni gondoltam hamár itthon van a 23 éves lányom jólesne ha föttkaja várna az asztalon,de tévedtem.Még arra sem volt hajlandó,hogy a ruháit kimossa.Nyílván szóvátettem és a lányom ujból hátatfordított nekem,és már azt híreszteli kezdhetek keresni magamnak egy másik gyereket.Ugyan is tudja nagyon jól mennyire szeretem,és imádom a gyerekeket.Zsarol lelkileg és ez nekem fáj de nagyon.Akkor mindent mond a hátam mögött de nem a valóságot,hát én most kezdjem bizonygatni az ellenkezőjét?A szüleimhez költözött akiket szintén már évek alatt ugy behálózott,hogy 5 éve mióta eljöttem otthonról ők még meg sem nézték hol élek a férjemmel.Kusza dolgok ezek,csak néha bele dilizek az egészbe és nem tudom mit is tegyek?!

09. 24. 15:58
kissnegabriella

50 éves életkor felett,szerintem ma gyorsabban öregednek...szerintetek?AZ ANYAGI KÍNOK GYORSAN ÖREGÍTENEK...legalábbis,tudjátok,ott belűl......nem minden kollégám látta de én mindig!!!

09. 24. 15:57
kissnegabriella

:(biztosítósként-is-sok olyat láttam,amit mások nem...és általánosságokat sajnos....s amikor egy idős,megfáradt ember kérte,hogy csináljak neki életbiztosítást ...amikor azt mondták:NEHOGY A DRÁGA GYERMEKEIMNEK EZZEL IS GONDOT OKOZZAK!!-még ők mondták ezt...az apukám,már vagy 8 éve voltam biztosítós egy nap leültetett-a saját családomat,családtagjainkat én békén hagytam,soha semmit nem akartam még véletlenűl se rájuk sózni-APA!!Legalább Te ne mondd végig!Rendben,na nézzük csak,mit is kössek Neked DRÁGA APUKÁM!?

09. 24. 15:36
Dragamamika

Szomorú, de az ilyen nagyon gyakran előfordul.Amíg adni tudsz szeretnek, ha már nincs mit adni nem ismernek.:(

09. 23. 09:09
kissnegabriella

sokszor láttam még biztosítósként...a családivagyont elvették,kiforgatták a kis öregeket mindenükből és utána le se carják őket.........a szűlőket.....:(

1