Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Ide várok minden ötvenen túli - és alatti - érdeklődőt. Beszélgessünk életünkről, munkánkról, hobbinkról és minden másról.

nyílt - 55 tag

Fórumtéma: Hol szűlettél?Mutasd be pár mondatta!csinálj kedvet kiránduu


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (5 db)


05. 15. 13:35
Erzsikebanya

Sokszor nézek régi magyar filmeket, szerintem régebben sokkal jobb filmeket csináltak, legalább is Mo-on, szívesen megnéznék 1-2 ilyen filmet újra. Meseautót én is nagyon szerettem.

05. 15. 13:02
Kiszcicca34

Most néztem a facebook oldalukat és voltak tök jó ingyenes filmvetítések is, kár hogy erről lemaradtam, a meseautó nagy kedvenc volt.

05. 15. 12:06
Beata69

Nyíregyházát én is szeretem, voltunk már ott párszor a családdal. Az állatkert nagyon szép, nekem jobban tetszik mint a pesti. De jó, hogy ilyen programok vannak a plázában, jó ötlet szerintem, hogy vásárlás-kikapcsolódás közben szórakozni is tud az ember. :)

05. 15. 11:30
Kiszcicca34

Sziasztok!
Én bp-n élek, de sokat járok vidékre, mert sok rokon és barát lakik mindenfelé az országban. Hétvégén Nyíregyházán jártam 1 barátnőmnél, szétnéztünk a környéken, nekem nagyon tetszett, ami meglepett hogy a helyi plázában milyen jó kis retro programok voltak. Megnéztük az Orfeum anno című előadást, nekem nagyon tetszett. Aki arra jár, annak csak ajánlani tudom, mert ha jól láttam, akkor lesznek még programok amik érdekesek lehetnek.

12. 13. 17:18
kormos

Én Budapesten 13-ik kerületében születem meg.:D

lala

1