Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Ide várunk mindenkit, akinek valamilyen állata van, vagy nincs, de szereti az állatokat.

nyílt - 59 tag

Fórumtéma: Hogyan került hozzád a te kis állatod?


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (4 db)


05. 23. 11:13
Ciniest

Sziasztok! Nekem van egy kutyusom, aki a világ leggyönyörűségesebb picikéje! Szoba kutyi :) Van egy perzsa cicánk, őt a pároméktól kaptuk, illetve van egy csodálatos lovam, illetve csikóm, Alex. Őt én vettem, apukámnak egy nóniusza van, Barbi. Ketten vannak nekünk :) Képeket tettem fel, jelölj ismerősnek és megnézheted őket :);)

02. 08. 11:27
Pemete

Szió!
Mi kutyapártiak vagyunk nagyon, ha nem gond csatlakoznék a fórumhoz:)
A mi ebünk úgy került hozzánk, hogy már terhes voltam, és csak elhoztuk a barátainktól kölcsönbe egy hétvégére, mert mielőtt teherbe estem már akkor nagyon vágytam egy kiskutyára. Náluk meg pont megszülettek a kis vakarcsok. Aztán annyira jól sikerült a hétrvége, hogy nálunk maradt. Természetesen felkészültünk a bébire is, az ebbel kutyasuliba jártunk, hogy kellően engedelmes, és fegyelmezett legyen mire megérkezik a legkisebb családtag. Azóta ők testvérek, és mindig vigyáznak egymásra. Eleinte csak a kutya óvta mindentől a gyereket, de most már a kislányunk is védi a kutyát :)

09. 22. 06:52
kissnegabriella

Megtapasztaltam már,lehet,hogy te is.....Vannak emberektől félő,depressziós gazdik.......inkább egy kutyus,mint pl.:házasság,vagy barát....A gyerekek sem mindig hozzák a szülő számára a kellemes kapcsolatot..........:(

09. 21. 16:13
kissnegabriella

:)megkérdezték maradhat-e?S mi állatbarátok vagyunk mind a hárman nagyon örültünk neki,de főleg a kislányunk!

1