Cikk kommentek:
Video és webshop kommentek:

Sziasztok! Nekem van egy kutyusom, aki a világ leggyönyörűségesebb picikéje! Szoba kutyi
Van egy perzsa cicánk, őt a pároméktól kaptuk, illetve van egy csodálatos lovam, illetve csikóm, Alex. Őt én vettem, apukámnak egy nóniusza van, Barbi. Ketten vannak nekünk
Képeket tettem fel, jelölj ismerősnek és megnézheted őket ![]()
![]()
Szió!
Mi kutyapártiak vagyunk nagyon, ha nem gond csatlakoznék a fórumhoz![]()
A mi ebünk úgy került hozzánk, hogy már terhes voltam, és csak elhoztuk a barátainktól kölcsönbe egy hétvégére, mert mielőtt teherbe estem már akkor nagyon vágytam egy kiskutyára. Náluk meg pont megszülettek a kis vakarcsok. Aztán annyira jól sikerült a hétrvége, hogy nálunk maradt. Természetesen felkészültünk a bébire is, az ebbel kutyasuliba jártunk, hogy kellően engedelmes, és fegyelmezett legyen mire megérkezik a legkisebb családtag. Azóta ők testvérek, és mindig vigyáznak egymásra. Eleinte csak a kutya óvta mindentől a gyereket, de most már a kislányunk is védi a kutyát ![]()
Megtapasztaltam már,lehet,hogy te is.....Vannak emberektől félő,depressziós gazdik.......inkább egy kutyus,mint pl.:házasság,vagy barát....A gyerekek sem mindig hozzák a szülő számára a kellemes kapcsolatot..........![]()
megkérdezték maradhat-e?S mi állatbarátok vagyunk mind a hárman nagyon örültünk neki,de főleg a kislányunk!