Miért nevezték már a rómaiak is Arany-szigetnek Krk-et?
- Az aranyló olivaolaj színe ihlette meg őket?
- Vagy beleszerettek a Zlahtina illatába (csak a szigeten termő szőlőfajtából, különleges zamatú és aranysárga színű bor készül)?
- A helyi méz aranysárga színe adta a nevet?
- Vagy, ahogy a lemenő nap sugarai bearanyozzák partjait?
Járjunk utána együtt!
Kezdjük a gasztronómia kincseinek felfedezésével, de a bátrabbak már fürödhetnek a tengerben is!
A Pekában sült finomságok, a Zlahtina zamata vagy a hajszálvékonyra szeletelt omlós Prsut minden utazót elvarázsol.
Olvasd el, mit írnak erről a Krk.tips oldalán!
Nekünk összefutott a nyál a szánkban már csak a képek láttán is!
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)