Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
Hozzávalók:
- 100 g. fehérbab
- 2 g. fokhagyma
- bazsalikom
- 1 kk. növényi olaj
Elkészítés:
A babot előző este hideg vízbe áztatjuk, másnap a fokhagymával és bazsalikommal együtt puhulásig főzzük. Leöntjük a felesleges vizet, majd botmixerrel pépesítjük és hozzákeverjük az olajat.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
A cikket lektorálta:
|
Fotó: cookbookman17 / flickr
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)