Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
KataMama

|
Elküldve: 2004, Júl. 05, 08:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Kert nálunk majd csak pár év múlva lesz, és most az erkélyem is kevésbé zöld, mint szokott (suli, meg tavaly ősszel kihalt pár növényem ), így majd később jövök teljes jogú tagként csak, de akkor aztán csak győzzétek a kérdéseim megválaszolni:).
Szóval amiért megszólaltam, az csak annyi, hogy Gittus, drága, ne haragudj, de ki kellett vennem a gyönyörű agujádat a fórumlapról, mert - ami sose szokott megtörténni - most nálam is szétesett tőle az oldal (túl nagy a fórumnak a kép). Elnézést, mikor kitöröltem (szokás szerint kapkodok, 2 nap múlva vizsga), akkor jöttem rá, hogy linkként bent hagyhattam volna, ezért most e nyilvános bocsánatkérés... Kérlek, ismételd meg, vagy kisebb képként, vagy linkként. És még egyszer bocs .
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kispepe
|
Elküldve: 2004, Júl. 04, 17:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gittus!
Gyönyörű kerted van, azok a fák valami csodák!! Nem unatkozol, az biztos!
Itt van a képeim elérhetősége:
http://kep.tar.hu/kispepe01/in.....d=27640367
Szofi!
Sajnos, nekünk is gyakran kell permetezni, mert eléggé tetvesek a fák. Sajnos, a vegyszert nem ússzuk meg  _________________ kispepe
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szofi

|
Elküldve: 2004, Júl. 04, 15:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Gittus! Megnéztem a képeket ! Kispepének is vannak képei fennt, a "parkolóban" megtalálod a hivatkozást!
Nekünk hatalmas kertünk van. (közel egy hektár ) Főleg anyagi megfontolásból itt (külterületen) építkeztünk. A 3/4 része gyep, azt a párom kistrakival (mert hogy azunk is van) nyírja. Ősszel ültettünk egy-két gyümölcsfát. A ház körül van a hagyomásnyos kert, díszfákkal, virágoskerttel, örökzöldekkel. Ha rájövök hogy kell, rakok fel képeket én is.
Kérdés: ősszel ültettünk egy nyírfát, ami állítólag az egyik legstrapabíróbb fa. Tavasszal a cserebogarak kb. három hétig rágták, de még ezt is túlélte. Kb. egy hónapja elkezdett száradni a levele.... Elég ramatyul néz ki. Nem tudtok segíteni mi lehet a baja? (A párom bepermetezte, de csak annyit értünk el, hogy nem romlott az állapota.) _________________ Szofi
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kispepe
|
Elküldve: 2004, Júl. 04, 09:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hahó, Gittus, itt vagyok  _________________ kispepe
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|