Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
berni

Csatlakozott: 2005.02.02. Szerda 19:32 Hozzászólások: 1669 Tartózkodási hely: Pécs-kertváros,Szekszárd
|
Elküldve: 2008, Máj. 09, 22:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Nekem a lányom is és most a fiam is refluxos.
A Nurtilon Ar -es tápszer sokat javított a helyzeten.
A fiamnál időben vettem észre így nem marta fel a nyelőcsövét a sav.
Persze ,ha bébéi ételt kap akkor nem adok neki inni ,mert vissza jön a kaja egy része.
De úgy néz ki ,hogy nála most már kezd záródni a gyomorszáj,egyre kevesebb jön neki vissza.
A kórházban Uh-t csinálnak elsőnek,majd gyógyszerrel próbáljákkezelni.
Hát ennyit tudtam segíteni. _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
zizi77

|
Elküldve: 2008, Márc. 25, 16:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Enyém lányka is refluxos volt, de ilyen idős korára már kinőtte. Még csak most diagnosztizálták? Gyógyszer nemigen van, de savlekötőt és motiliumot szoktak adni, hogy gyorsabban ürüljön a gyomortartalom. Sokszor kevés szilárd kaja, és sajnos kevés folyadék. Étvágya van? Enyém enni sem akart, mert akkor marta a gyomorszáját a sav, és szenvedtünk is rendesen az első 1 évben. Ha mégis orvoshoz akarod vinni, akkor a Heim Pálban a B.Kovács Judit doktornőt ajánlom a gasztrón. Nekünk sokat segített, és nagyon lelkiismeretes!
Kitartás!
Kitartás _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nadim
|
Elküldve: 2008, Márc. 25, 11:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Az én családomban is vannak refluxos kicsik, sajnos nincs más megoldás, csak az, hogy kinövi idővel.Sokáig tartogatni kell őket, mert vízszintesbe nem tudnak megmaradni. Régebben volt rá gyógyszer, de sajnos kivonták a forgalomból.Kitartás!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hshm
|
Elküldve: 2008, Márc. 18, 10:20 Hozzászólás témája: reflux
|
|
|
Sziasztok!
Valószínű refluxos az 1 éves kicsikém, tud valaki segíteni , hogyan segíthetek gyógyszerek nélkül?
Segítsetek légyszi!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|