Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Gyermekrajz-pályázat

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Török Mónika
#35

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40
Hozzászólások: 199
Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
HozzászólásElküldve: 2004, Jún. 01, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát, kedves laura, nem irigyellek. ezért sem. létrehoztál egy site-ot, önerőből, csak azért, hogy fönt legyen rajta rengeteg információ meg érdekesség, játszani hívtál embereket - és néhányan nem tudtak játszani. de nyugi, a gyerekeknek ettől nem lett rossz a szájuk íze, ebben igaza van mary-nak/nek, mert - reményeim szerint - nem monitorfüggők, mint mi, hanem valószínűleg kint fociznak a játszótéren vagy virágot szednek vagy mittudomén. ez a kis attack a felnőttekről szólt - de ki mondta, hogy olyan klasszak a felnőttek?! az az ip-címes beszólás meg nagyon a helyén volt, szétröhögtem magam Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mary
#34

Csatlakozott: 2004.05.30. Vasárnap 21:44
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 30, 22:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Véleményem szerint a családinet minőségén semmit nem változtatott a rajzpályázat eredményének kimenetele, sajnálom, ha valaki ez alapján ítéli meg. A rajzpályázatot csak az élhette meg cirkusznak, aki nagyon ragaszkodott a dobogós helyekhez, ám ebben józan kezek mégis igyekezték megakadályozni. Mások esetleg csak morgolódtak, vagy véleményt mondtak, de cirkuszt nem csináltak. Bizonyára nehéz egy átlagos képességű embernek elfogadni, hogy a teremtés csodája folytán vannak tehetséggel megáldott emberek és GYERMEKEK is. Aki pedig tehetséges valamiben, az kénytelen jobban és többet teljesíteni, mint amit az életkora diktál. Vannak, akik a képzőművészetek, ezen belül a rajz terén tehetségesek. Akadtak ilyen rajzok is bőven kedves Blazsej. Jó lenne ha kicsi hazánk lakosainak sikerülne egyszer megértenie, hogy nem eltaposni kell azt, aki valamiben sikeres, hanem megtámogatni, mert lehet, hogy nemzetünk nek egy olyan palántája cseperedik országunkban, aki a jövő társadalmáért többet tehet, mint más. No persze ez nem tehetségkutató pályázatnak volt meghírdetve az biztos, de a "jobb" rajzokat ilyen gyerekek is készíthették. Hidd el Blazsej nem az ő szájízük lett keserű, mert nekik ez valóban csak egy játék volt, mert egy rajzuk volt csak a sok közül, amit elküldtek.
Továbbá igen remek lehet annak a gyermeknek, akinek nagyszülői száma meghaladja a négyet, valamint szüleinek igen kiterjedt baráti köre van. Tegyük fel, hogy van ilyen. Dejó lett volna, ha ezek az emberek néha más képeket is megnéznek, és ha mégis találtak volna olyat, ami tetszik, azt ki is fejezték volna szavazatukkal! Kár, hogy az ember természetében benne van az önzés is!
Azt hiszem egyébként felesleges ezen tovább rágódni, inkább várjuk a következő pályázati kiírást, hogy a rajzolni szerető gyermekek ismét sok szép képpel örvendeztessenek meg bennünket. Biztos vagyok benne, hogy a következő pályázatra is legalább annyian fognak jelentkezni, mint most, mert sokan vannak, akik a rajzolás öröméért készítenek képeket, nem pedig a nyereményekért. Ezt nevezik belső motiváltságnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#33

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 30, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Egy biztos, nemcsak a felnőttek, de a gyerekek szájíze is keserű lett ettől a cirkusztól, pedig jó élmény lehetett volna számukra a verseny. ?!


** Ezzel teljesen egyetértek! Sad Köszönhető a "tudjukmelyik" szülőknek.

Idézet:
Az azért érdekelne, milyen alapon lettek levéve a szavazatok, kicsit úgy tűnt, akinek sok szavazata volt, az csak csalhatott.
Arra is gondolhattatok volna, hogy bizony az egy háztartásban élő rokonok csak egy gépről tudtak szavazni, a nagypapát vagy a nagymamát minősítettétek csalónak? És mi van a munkahelyi barátokkal?


** Már elmondtam párszor, de ismét elmondom: sok dolgot elhiszek, de ha hülyének néznek, azt nagyon nem szeretem.
Elhiszem azt, hogy valakinek sok rokona van, vagy sok barátja a munkahelyén, ezért is nem csak egyszer lehetett szavazni naponta egy ip címről. De engedtessék meg azt azért senki ne akarja nekem beadni, hogy hopp, előkerült 300(!!) rokon egy laza hétköznap délelőtt, és percenként becsöngettek k. családhoz, és percenként újra kellett miattuk csatlakozni és szavazni! Szép a nagy család, de sokaknak a lagzijukon nem voltak ennyien!


Idézet:
A cirkusz előtt mindenki jó, izgalmas honlapnak találta a családinetet. Azóta kicsit változott a vélemény, nem hiszem, hogy állandó olvasókká váltak volna ettől.


**Őszintén megmondom, ez az embercsoport egyébként sem hiszem, hogy olavsónk lenne. De nem fáj értük a szívem. Ők azok, akik hőzöngenek a fórumokon és ostobaságokat írnak meggondolatlanul...


Idézet:
Mindazonáltal sok sikert a következő pályázathoz, ha javasolhatom, a játékszabályokat - mert ez játék volt, nem? - hozzátok jó előre a látogatók tudomására!


**Vannak íratlan szabályok. Ilyen az is, hogy nem csalunk. Vannak etikai szabályok. Valahogy azt hittem, hogy ezeket nem kell leírni, bár semmit nem változtatott az sem, hogy leírtuk.
Kedves "Blazsej" ahogy az ip címed és a leadott szavazataid megnéztem... khm... ez ugyebár nem az igazi neved?!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kis Blazsej
#32

Csatlakozott: 2004.05.26. Szerda 16:25
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 30, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"100 feletti szavazatot kapottak most a leggyengébb rajzok"
Ez is szubjektív minősítés, nem? Rolling Eyes

A tanulságot mindenesetre érdemes leszűrni: sokkal inkább képesek vagyunk elfogadni egy "független" ítéletet, főleg ha a javunkra szól... Smile))

Egy biztos, nemcsak a felnőttek, de a gyerekek szájíze is keserű lett ettől a cirkusztól, pedig jó élmény lehetett volna számukra a verseny. Különösen azoké, akik nem felnőttel vagy nagyobb gyerekkel rajzoltattak, mert azért ne tagadjuk, ilyen is akadt bőven...
Az azért érdekelne, milyen alapon lettek levéve a szavazatok, kicsit úgy tűnt, akinek sok szavazata volt, az csak csalhatott. Arra is gondolhattatok volna, hogy bizony az egy háztartásban élő rokonok csak egy gépről tudtak szavazni, a nagypapát vagy a nagymamát minősítettétek csalónak? És mi van a munkahelyi barátokkal? A cirkusz előtt mindenki jó, izgalmas honlapnak találta a családinetet. Azóta kicsit változott a vélemény, nem hiszem, hogy állandó olvasókká váltak volna ettől.

Mindazonáltal sok sikert a következő pályázathoz, ha javasolhatom, a játékszabályokat - mert ez játék volt, nem? - hozzátok jó előre a látogatók tudomására!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mata
#31

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 30, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok:o) hát gratulálok minden nyertes szülőnek:o))) bár nem hiszem hogy lenne annyi bátorsága valamelyiknek is hogy benézzen a fórumra sőt írjon is ide... ezeket az embereket csak sajnálni tudom. szánalmasak. tipikusan olyan fajtából valók lehetnek akik csak így érnek el valamit az életben is... mindegy mi legalább jókat beszélgettünk:o) áldott pünkösdöt mindenkinek.
u.i.: a lányom megnyerte a helyi óvodák közötti kistérségi rajzpályázatot:o)))))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KataMama
#30

Csatlakozott: 2004.03.13. Szombat 1:09
Hozzászólások: 435
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 29, 08:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laura, lehet, hogy legközelebb SMS-szavazást kellene csinálni. Akkor az már jobban zsebbemenő kiadás lesz, és apukák-anyukák meggondolják, hogy a játék értéke megéri-e az SMS-ek értékét.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#29

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 29, 08:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A sokszáz (nem számoltam, de lehet, hogy 1000-nél is több) beérkezett rajzból pedagógus választotta ki a felkerülőket, tehát egy zsűrizésen már átestek. A pályázatot is így írtuk ki, ezen most változtatni már nem tudok.

Nagyon sajnálom, hogy vannak szülők, akik az egész szavazásból annyit szűrtek le, hogy ez egy lehetőség, ahol tisztességtelenül ugyan, de valamit harácsolni lehet maguknak - és eszerint juttatják díjakhoz a többiekhez képest gyengébb rajzot beküldő gyerekeiket!

Lesz még rajzpályázatunk máskor is, de más feltételekkel. És komolyan gondolkodom azon, hogy azokról egyszerűen kizárjuk az ilyen apukákat...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hambergers
#28

Csatlakozott: 2004.05.28. Péntek 2:58
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 28, 03:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem is Matának van igaza.(elég népszerű lett.)Egy szakmai zsüri IS szavazzon.A név kötelezi őket,ők biztosan reálisan döntenének!!!!!!!!!Elég szomorú lenne,ha nekik sem hinnénk.Az eredményen biztosan változtatnának,mert a 100 feletti szavazatot kapottak most a leggyengébb rajzok.
SADA
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Török Mónika
#27

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40
Hozzászólások: 199
Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 27, 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gyerekek... vegyétek figyelembe élemedett koromat. MI EZ????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kis Blazsej
#26

Csatlakozott: 2004.05.26. Szerda 16:25
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 27, 01:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"A szavazóprogram loggolja az összes műveletet, és 24 óránként megvizsgálja a bejövő szavazatokat, IP-k, és idő szerinti eloszlását, és ezek figyelmebevételével ellenőrzi a spamolást"

Egy újabb idézet a Microsoft oldaláról!

"Iparági becslések szerint a kéretlen levelek (gyűjtőnevükön: SPAM) ma már az összes elektronikus levélforgalom 20%-át is kiteszik."

"így kénytelenek voltunk bővíteni az eddigi szavazat-ellenőrzőt."

És őt hogy hívják? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Caitlin
#24

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 23:40
Hozzászólások: 221
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 26, 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy hölgytől kaptam e-mailt, mivel a fórumra szerverhiba miatt nem tudott írni. Egy szülőtől kapott e-mailt, hogy ezen a címen szavazzon XY nevű gyermek rajzára. És valószínűleg nem csak neki lett elküldve ez a levél... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Török Mónika
#23

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40
Hozzászólások: 199
Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 26, 13:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ez most mi ez? volt csalás? meséljetek, lemaradtam.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mata
#22

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 26, 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerény véleményem szerint mégiscsak az lenne legközelebb a legkorrektebb ha lenne egy szakmai zsüri. lehet reklamálni de remélhetőleg azok között nem lenne olyan akinek a gyermeke indul a pályázaton. azt hiszem meglepődne egy két most csaló szülő a végeredményeken...Surprised)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Caitlin
#21

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 23:40
Hozzászólások: 221
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 24, 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, hogy mennyire jó az ötlet, de én egyszer részt vettem egy novella író pályázaton, ahol e-mailben lehetett szavazni. Ha meg tudjátok azt csinálni, hogy ingyenes e-mail címről nem fogadtok szavazatot, akkor nem is tudnak vele annyit csalni. Persze így meg az nem szavazhatna, akinek ingyenes címe van... De még ha az ingyenes címeket nem is tiltjátok le, szerintem kevesebb szülő venné a fáradságot, hogy nyisson 500 levelező címet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#20

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 24, 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mata és a többi szülő!

Hihetetlen, de van, aki amiatt reklamál, mert lecsökkentettük a szavazatokat...
Tehát nekik is üzenem:
Jelen esetben már nem tudok változtatni a pályázati feltételeken, legközelebb másképp kell csinálni, úgy látom.
A gyerekek érdekében is van a nyilvános szavazás, hogy senki ne érezze úgy, hogy egy szubjektív zsűri nem megfelelően ítélte meg a gyermeke rajzát.
Mindenki annyi rajzra szavazhat, ahányra akar, ahány tetszik neki.

Az, hogy néhány szülő az Internet kiskapuit szavazathalmozásra használja (magyarul: csal), szerintem a gyerekekkel szemben tisztességtelen, de megakadályozni nem - legfeljebb korlátozni tudjuk.

Nagyon sok munka és kiadás van egy ilyen rajzpályázat mögött, az egyetlen "profit" a dologból részünkről a növekvő látogatottság. Ennyi a mi hasznunk abból, hogy szavazni lehet a rajzokra, ez nem titok, de nekünk sem érdekünk az, ami itt folyik, mivel ezzel több látogatónak vesszük el a kedvét a szavazástól, mint ahányat nyerünk általa.
Ha tudtok jó megoldást, erre a fórumra írhatjátok!

L.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mata
#19

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 24, 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laura! én sem értem ezeket a szülőket... tudod ha azok a képek tényleg annyival jobbak lennének mint a többi. de azért nem igaz hogy némely ember ennyire nem gondol másra csak magára. a sikert nem ezzel érik el a gyerekek. az én lányom képe is fenn van az 5-8 évesek képei közt, nézi is mninden nap sőt szavaz is magára, és másokra is akiknek a képe tetszik neki. neki épp elég öröm hogy elérte azt hogy felkerüljön erre az oldalra de a maga 6 évével is elszomorítja az amit a szavazati arányok mutatnak. próbálom neki megmagyarázni hogy ez miért van de a legegyszerűbb ha megmondom neki az igazat: sajnos vannak ilyen szülők akik azt hiszik hogy ezzel a saját gyerekük többet ér majd, hogy ők megnyerik nekik ezt a pályázatot. egy dolog vígasztalja hogy ott ahol szakemberek döntik el a helyezéseket már bizonyított nem egyszer.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#18

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 24, 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma ismét kénytelenek vagyunk szavazatokat törölni. Van, aki szemrebbenés nélkül 500 szavazatot küldött valakire. Komolyan nem értem... miért kell ennyire...?Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#17

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 20, 19:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mata! az a helyzet, hogy lekorlátozni a szavazatokat ip-címre nem lehet, mivel - csak egy példa - ha pl. egy irodaházból többen szavaznak, akkor mindenki külön személy ugyan, az ip cím mégis lehet ugyanaz.
Másik dolog, hogy X család valamelyik kedves tagja úgy tűnik rendszeresen lebont-újracsatlakozik, ezzel új IP címet kap (egy közeli tartományban), és újra szavaz. Ezt - hogy technikai supportunkat idézzem - csak úgy lehetne kivédeni, ha személyi igazolványt, vagy íriszdiagnosztikát kérnénk a szavazáshoz...
Annyit megteszünk, hogy ha valakire feltűnően sok szavazat érkezik ugyanarról az ip címről, akkor természetesen levesszük a számot. Azért azt, hogy másodpercenként szavazott száz kolléga egy irodaházból, ugye senki nem hiszi el.... ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mata
#16

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 20, 12:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laura! nem tudtok korlátozást rakni a szavazatokra? mondjuk ehy ip. címhez egy szavazat... vagy valami hasonló. Akkor talán nem alakulna ki ez az elképesztően nevetséges családok közötti harc az első helyért...Surprised)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#15

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mata, ebben meg Neked van igazad. Remélem, hogy felébrednek végre a nem - érintett olvasók és szavaznak ők is!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mata
#14

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Laura És Katamama. legyen igazatok. Nem akarok vitába bonyolódni senkivel. de a jelenlegi eredmények nem az igazi értékelést, hanam a családi internethozzáférés eredményeit tükrözik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#13

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 09:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KataMamának igaza van, ráadásul utána mindenki a bizottságot szidná.
A szavazás két hete alatt kb. 15 000 ember látogatja a családinetet. Aki közülük úgy érzi, hogy érdekli a rajzpályázat és szavazni is fog - szerintem elég korrekt "bizottság".
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
KataMama
#12

Csatlakozott: 2004.03.13. Szombat 1:09
Hozzászólások: 435
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mata,
kikből áll egy független bizottság? Szubjektív véleményt alkotó emberekből. Tehát bármilyen választás szubjektív lenne.Smile)))))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mata
#11

Csatlakozott: 2004.05.17. Hétfő 21:29
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 09:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedves Laura:o)
remek ötlet a pályázat és tényleg gyönyörűek a rajzok, de lehet hogy egy független bizottságnak kellene eldöntenie a sorrendet:o)
és üdvözlöm a Kondákor családot:o))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#10

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 19, 07:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sokan nem tudták tartani a határidőt és kérik, hogy utólag tegyem fel a rajzaikat. Sajnos ezt nem tehetem meg, igazságtalan lennék azokkal, akik időben elküldték. Arról nem beszélve, hogy újra át kéne nézni az összes rajzot, hogy nincs-e esetleg jobb köztük, aki 101-104. pályázatként mehetne.
Tényleg sajnálom, mert nagyon sok jó rajz nem tudott felkerülni, nagyon nehéz volt még ezt a 100-at is kiválasztani.
Akiket még sajnálok, azok a gyerekek, akik suliban rajzoltak, de a tanerő nem olvasta el figyelmesen a pályázatot és vagy nem írta rá a korosztályt, vagy A/3 méretben készíttette a rajzokat... ezek hiába gyönyörűek, nem tudtak bekerülni.
Az egyik szemem sír, a másik nevet, ha a rengeteg rajzra nézek....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
KataMama
#9

Csatlakozott: 2004.03.13. Szombat 1:09
Hozzászólások: 435
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 07, 08:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Monik, rodekri elérhetősége ott a Családiapró hirdetései között.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Török Mónika
#8

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40
Hozzászólások: 199
Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 07, 08:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dír rodekri, én simán elvesztettem a telszámotokat meg a címeteket, úgyhogy ide nekem is az elérhetőséggel - különben is megígértétek, hogy jöttök... már amikorm tamás is itthon méltóztat lenni Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
rodekri
#6

Csatlakozott: 2004.04.27. Kedd 20:17
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: otthon
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 06, 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, ez igenis jó ötlet, bár a három közül ő a legkevésbé rajzolós... Azért előadom neki.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Laura
#5

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 06, 09:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, kibicnek semmi se drága, de mi lenne, ha rajzolna még egyet a fiad és két kategóriában indulna?Smile
Egyébként az eddigi rajzok alapján a kicsik között erősebb a mezőny.... Ha ezzel segítettem... Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rodekri
#4

Csatlakozott: 2004.04.27. Kedd 20:17
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: otthon
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 06, 08:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Laura!

Nagyon örültünk a pályázati felhívásnak, mi először a NOE-levelekben olvastuk. A hatévesem rajza már itt fekszik az asztalomon. Kérdés (tudom, buta, de a gyerek a lelkemre csomózta, hogy tegyem fel): szóval a fiam június 10-én lesz 9 éves, és ő akkor most melyik kategóriában induljon? Őrület, nem? De olyan helyesen készülnek...
Köszi!
Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Laura
#3

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 05, 23:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát... hogy őszinte legyek először 14 éves korig akartam kiírni a pályázatot, de lebeszéltek róla, mondván, hogy egy 14 éves gyerek már nem rajzol, mert az ciki - és így akkor több esélyük van a "kicsiknek".
Ezért nem elektromos roller a fődíj, merthogy állítólag az is ciki már a nagyobbaknál...
Az enyémek még kicsik. Világosítsatok fel! Télleg ciki?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zsaszi
#2

Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 22:49
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 05, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Laura!
Köszönjük a pályázati felhívást. Lányomat nagyon felcsigázta, sok pályázatra nevezett már. De sajnos erről most lecsúszott, 13 éves elmúlt. Kiváncsi vagyok a rajzokra, várom már a szavazás időpontját.
Szia
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#1

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 05, 08:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, ha már ilyen jól megnyitotam ezt a topicot, le kell, hogy írjam, hogy kapjuk a rajzokat szépen, van már Szlováikából is pályázónk - erre a részére számítottam.
Amire nem számítottam, hogy ennyire sokrétűek lesznek a rajzok, hogy ennyire ügyesek a gyerekek... és hogy ennyi minden leszűrődik egy gyermek rajzából. Elgondolkodtatók a különbségek a vidéki és a városi gyerekek rajzai között is... majd beszéljünk róla!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#0

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Máj. 05, 08:48    Hozzászólás témája: Gyermekrajz-pályázat Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a topicot azért indítom, hogy akiknek valamilyen kérdésük, észrevételük van a rajzpályázattal kapcsolatban, itt elmondhassák.

Pl. Kaptam egy e-mailt, amiből kiderült, hogy nem érkeznek meg az ajánlott levelek a postafiókunkra. Elmentem reklamálni, postáskisasszony elismerte, hogy ők tévedtek, elnézést kérnek mindenkitől, hiba javítva, mostantól az ajánlott küldeményeket is megkapjuk (a "sima" levelek eddig is ideértek).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés