Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Szív és Kéz Alapítvány felhívása

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kz71
#0

Csatlakozott: 2007.07.20. Péntek 10:46
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2007, Júl. 20, 10:55    Hozzászólás témája: Szív és Kéz Alapítvány felhívása Hozzászólás az előzmény idézésével

Segítsen, hogy megérkezhessenek!Adományvonallal az autista gyermekekért


2007 júliusában és augusztusában a Szív és Kéz Sajátos Nevelési Igényű Gyermekekért Alapítványt támogatják a Telekom Adományvonalat hívók. Az alapítvány a befolyt összeget a Kaposváron létrehozott és fenntartott Autista Központ működtetésének biztosítására fordítja. A Központ célja, hogy az autista gyermekek egészen kicsi koruktól kezdve megkapjanak minden segítséget ahhoz, hogy felnőtt korukban mások segítségére nem szoruló, független és kompetens emberként tapasztalhassák meg magukat és a világot.

Hívásonként 100 Ft Önnek nem túl nagy összeg, gyermekeinknek viszont a teljesebb élet lehetőségét nyújtja.A Telekom Adományvonal (1788) hívásának ára 100 forint, T-Com és T-Mobile hálózatból hívható. Domino előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével az összeg áfamentes.
A két hónap alatt beérkező hívások ára a hívók adományaként teljes egészében a Szív és Kéz Sajátos Nevelési Igényű Gyermekekért Alapítványé.„…mert minden belső világhoz vezet egy út, s ugyanez az út elvezet közös világunkba”
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés