Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Veramama

|
Elküldve: 2007, Máj. 21, 18:10 Hozzászólás témája: Pénzügyi tanácsadás, segítség
|
|
|
Sziasztok !
gyakori látogatója vagyok a Családinetnek, sokan talán ismernek is, a Clostis babavárókba szoktam legtöbbször írni. Én is babát szeretnék.
Pénzügyi tanácsadóként dolgozom és úgy gondoltam, hogy lehet,hogy itt is tudok egy-két embernek segíteni, hiszen mindnyájan munka, család mellett próbáljuk megoldani a pénzügyi dolgainkat is.
Amiben tudok segíteni:
1. Család és bababarát konstrukciókat tudok kidolgozni arra az esetre, ha szeretnétek takarékoskodni a gyermekek számára, taníttatására, életkezdésére akartok félretenni, biztonságban akarjátok tudni családotokat. Esetleg egy már felvett hitelt akartok bebiztosítani.
2. Jelzáloghitelekben tudok segíteni, a papírok beszerzésétől kezdve a folyósításig. Legyen ez új vagy használt lakás vásárlása, építkezés vagy szabadfelhasználásra igényelt hitel. Vagy egy régi - rosszabb konstrukciókkal felvett - hitel kiváltása.
3.Aki már a jövőre gondol és megteheti, takarákoskodhat EUR-ban is, amiben extra hozammal tudok befektetési portfóliókat ajánlani. Ugyanez forintban is elérhető.
Szívesen válaszolok kérdéseitekre. Tanácsadás, üzletkötés és segítség a részemről ingyenes.
Köszönöm, ha rám gondoltok!
Gergely Vera
gergelyvera@freemail.hu
06/30-554-3804 _________________ Veramama
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|