Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Egyedülálló anyák klubja II.

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szabo.judit0531
#10

Csatlakozott: 2017.12.29. Péntek 13:03
Hozzászólások: 8
HozzászólásElküldve: 2017, Dec. 29, 13:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Szülők!

Végzős hallgató vagyok az ELTE TÓK óvodapedagógus szakán, és most írom a szakdolgozatomat az óvodás korú gyermekek mesehallgatási és mesenézési szokásairól. Olyan kérésem lenne, hogy akinek óvodás korú gyermeke van, és akad néhány szabad perce, kitöltené a kérdőívemet a szakdolgozatomhoz? Nagy segítség lenne!

Előre is köszönöm!

https://www.survio.com/survey/d/G5G0K1F0F5U4G7S7C
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
PAK
#9

Csatlakozott: 2014.01.21. Kedd 12:04
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2014, Feb. 12, 23:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyertek, beszélgessünk Smile Osszátok meg pozitív tapasztalatitokat velem, velünk Smile

Mindenkit szeretettel várok! Csak bátran, meséljetek Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borsóleves
#8

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Máj. 03, 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Csilla!

Nem haragszom, de hogy is...Smile)))Én sem jövök minden nap....kis Marcim lázas, tudod a 15 hónapos oltástól, ezért nekünk is elég nehézkesen telnek a napok...Sad(((
Igazából én is pesti vagyok, 3. éve lakunk itt, én Pesten születtem és ott is éltem, csak aztán így alakult a szüleim ide költöztek, aztán mi is házat szerettünk volna, pénzünk nem igazán volt, itt pedig olcsón hozzájutottunk és így idekerültünk, de nem hiszem hogy itt is maradunk, szerintem mire Marci ovis lesz visszamegyünk Pestre haza!
Az a színházi előadás nem lehetett rossz, sőt...Smile)))Igen néha én is keveslem az ilyen korú gyermekeknek szervezett programokat, mint a milyeink....nem is gondolnak rá, hogy az ilyen pici gyerekeknek is van úgymond érdeklődési körük....én pl. most akarom megbeszélni itt nálunk a családjólétissel, hogy mi lenne ha az oviban minden héten egy nap szerveznének egy úgynevezett nyíltnapot, mivel babaklubbot, stb. nem csinálnak, ide pedig ha senki nem hozza el a gyerkőcét csak te egyedül, akkor sem lesztek egyedül, mert az ovisokkal el tud játszani. És ha mégis itt maradnánk mikor oviba kerül, addigra ismerné a helyet, a gyerekeket, stb. Igazából azért tartanám jó ötletnek mert itt nem igazán tudsz senkivel sem "összejárni" akinek van kisgyereke, legalábbis itt vidéken minket pestieket nem fogadnak el...éppen ezért elég nehéz, nem nekem, hanem a gyerekeknek, gyerekednek....szerinted ez az ovis dolog rossz ötlet????
A szüleid hogy fogadták, hogy így vártad a babát?Lehet, hogy hülye kérdés...bocsi!
Bárcsak mi se házasodtunk volna össze, de most már kár ezen gondolkoznom, nem baj, remélem nemsokára vége....nem hiszed el micsoda egy ember, és nem azért haragszom rá amit velem tett, hanem amit a gyerekkel csinál, tudom hogy messziről jött ember azt mond amit akar, de ez tényleg katasztrófa...
Hogy hogy a te párod annyi idő után rászánta magát hogy meglátogasson benneteket??
Vigyi magatokra:)))
Zs. és Marci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sunil
#7

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 11:26
Hozzászólások: 3
HozzászólásElküldve: 2007, Máj. 02, 20:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zsuzsi!

Bocsánat az eltünésért, de sűrű napok állnak mögöttünk. Voltunk színházba és a fiam nagyon élvezte. A Kolibri Fészekben van egy "Toda" című darab, amit kimondottan 1-3 év közötti manócskáknak csináltak. Volt benne mondóka, vers, gitár zene és szivacsokkal ötletes kis játék. Mindösszesen 25 perc (elég is mert tovább nem bírták volna a babák), de nagyon jó élmény volt.
Persze a tegnap voltunk egy tipikus majálison. Kicsit morcos voltam, mert a fiam korosztályának nem sok minden volt, de pónilovon lovagoltunk és az nagyon tetszett neki.
Mi a kezdetektől egyedül vagyunk, mert a gyermekem apja nem akarta a kicsit. Most már látogatja, de már nincs bennem bocsánat. Édesanyámmal csináltam végig a terhességet és az első kilenc hónapot. Az úr akkor jelent meg, azóta látogat. Természetesen jön hozzánk és közös programot csinálunk. Nálad két napot jön kéthetente a papa vagy hogy oldjátok meg? Most még jó, hogy ide jön.
Mi nem voltunk házasok, így minden külön volt. Van saját lakásom, de most megpróbálok Anyuéknál kialakítani a kertes házban egy saját lakrészt, hisz itt ketten igen egyedül vagyunk.
Budapesten élünk, így mi elég messze vagyunk Tőled. Sajnos. Győrben dolgoztam korábban, ott volt az utolsó munkahelyem, amíg meg nem szűnt.
Szia! Vigyázzatok Magatokra!
Csilla
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borsóleves
#6

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 29, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Csilla!

Ahogy már írtam is lehet hogy csak egy két nap mulva írok választ arra amit írtál, de kérlek ne haragudj, ahogy tudok jövök.....

Ebben biztosan igazad van, még akkor is előfordulhat nézeteltérés a gyereknevelésben ha együtt nevelitek a gyermeket. Nálunk már az elején is voltak problémák, de az ember mindig bízik, bízik, és bízik. Hátha javulnak a dolgok....aztán amikor kismama voltam és igazából szükségem lett volna rá, akkor sem számíthattam rá, meg amikor megszületett a kisbabám és elfelejtett értünk jönni a kórházba, akkor már biztos voltam abban, hogy ezen az emberen már semmi sem változtat...hozzáteszem nem azért szültem a gyermekemet, mert abba bíztam, mint sok nő, hogy majd ettől megváltozik!!!!!Ne érts félre nem ítélem el azokat a nőket sem, sok mindent megteszünk, hátha jobb lesz, mikor már sokszor mi is tudjuk, hogy teljesen felesleges és sokkal jobb lenne ha lezárnánk, de mégis hátha most....Sad((((
Szerencsém a szerencsétlenségben, hogy a szüleim imádják a gyermekemet, fitatalosak, stb.
Marci a korához képest nagyon önálló, nagyfiús kis csibész, épp ezért nagyon könnyű vele bárhova elmenni, nekem soha sem okozott gondot, ha el kellett mennem egy nagybevásárlásra, orvoshoz stb. Ő mindig jön, jött velem és nagyon okosan, ügyesen viselkedett! Rendkívül jókedvű, nevetgélős kis prüntyike, IMÁDOM!!!!!Hogy merre járunk?Mindenhova elviszem ha csak tehetem, minden gyerekprogramra, itt nálunk minden ünnepkor rendeznek a gyerekeknek programokat, pl. húsvétkor is, de voltunk már együtt gyárlátogatáson ahol a testvérem dolgozik, hozzáteszem olyan érdeklődve figyelt az előadóra, és nem hisztizett, nem nyöszörgött, nem sírt semmi....figyelt mint a nagyok:))))))Tündéri, bárhova el tudom vinni, és ez tök jó!!!!!!!!
Mi Győr-Moson-Sopron megyében lakunk, de nem itt születtem, ezért a munkába történő visszamenetel nagyon sok mindentől függ....én bízom benne, hogy nem lesz nehéz, van végzettségem, mindenféle iskolám, talán sikerül.....de én úgy vagyok vele, hogy "bármit", persze bizonyos határok között, de úgy is érted, elvállalok, csak pénz legyen belőle, amiből a prüntyikémnek mindent megtudok adni, mert a gyerektartás....arról inkább ne is beszéljünk, de már nem is érdekel.....
Nálatok mi a helyzet???Ha lehet tudni, hogy mi történt veletek??Ti merre laktok, meló szempontjából????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sunil
#5

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 11:26
Hozzászólások: 3
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 29, 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Az én csöppem 20 hónapos. Kicsit nagyobb Marcinál. Nem irigyellek a válásért, és ahogy hallottam ráadásul igen hosszúra tud nyúlni a tortúra. Nekünk sem könnyű, amikor jön a papa. Vannak surlódások. Azt hiszem ha a szülők nem együtt nevelik a kicsit mindenhol akadnak kisebb nagyobb gondok. Valahogy egész másként látjuk a világot mostanában (ez korábban soha nem volt így, vagy én láttam "rosszul" és torzítottam szerelmesen).
Én egy kicsit tartok a munkába visszatéréstől. Az lesz nagyon nehéz.
Kisfiam szerintem most a legédesebb korszakát éli. Imádok itthon lenni vele. Merre szoktatok eljárni? Merre laktok?
Szia!
Csilla
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borsóleves
#4

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 29, 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Sunil!

Kis Marcim 15 hónapos! És a Te babád mennyi idős?
Az az igazság, hogy szerintem még a Te helyzeted jobb, mármint az, hogy még a terhességed idején egyedül maradtál!Bár én sem vártam sokáig a baba megszületése után, ennyit sem kellett volna!!!
Sajna a dolog azóta sem oldódott meg, csak bonyolódik, a válóper húzódik, minden hülyeség miatt, már nagyon várom hogy lezáruljon, és úgymond új életet kezdhessek a gyermekemmel!Mert addig bármi jöhet, és ezt utálom!
Zs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Borsóleves
#3

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 29, 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nem igen ismerem, ritkán van lehetőségem a gép elé ülni!
De köszönöm és megnézem!
Zs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sunil
#2

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 11:26
Hozzászólások: 3
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 24, 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zsuzsi!

De jó lenne levelezni és egyeztetni gondjainkat, bajainkat. Én már a terhességem kezdetétől egyedül maradtam a picivel. Olyan sok sok dolog van, amit nehéz egyedül megoldani, hátha tudunk egymásnak ötleteket adni.
Marci mennyi idős most?

Csilla
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
beth74
#1

Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 22:13
Hozzászólások: 7245
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 24, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Nem tudom ismered -e ezt a topikot az Indexen, eléggé pörög mostanában?!

http://forum.index.hu/Article/.....a=66641651
_________________
[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borsóleves
#0

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 24, 16:53    Hozzászólás témája: Egyedülálló anyák klubja II. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Már van ilyen fórum, de oda már senki sem ír! Szeretném ha újra nyitnánk egy ilyet és sok friss infóval "segítenénk" egymásnak!
Én hét hetes kora óta nevelem egyedül a kisfiamat!A szüleimmel lakunk, szerencsére teljesen kiegyensújozott családi légkörben, a szüleim fiatalosak talán ennek is köszönhető!Nagyon szeretik a Marcit:))))
Zsuzsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés