Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Utonjaro
|
Elküldve: 2014, Nov. 02, 16:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
nagyon sok honlapon kaphatók a flavin 7 termékek ez tény ( így a flavin 77 rost lekvár is)
regisztráció nélkül, mégis raktáráron itt vásárolhatók meg (és 15000 forint felett ingyenes a szállítás is):
http://flavin7hydrogen.boltaneten.hu/
ezen az oldalon az eredeti termékek kaphatók, számla is van hozzá a cégtől
( már aki el szeretné ezt számolni valahol, mert másnak nem nagyon hiszem, hogy érdekes egy flavin 7 termékekről szóló számla) _________________ Válj egészségessé és fitté csikunggal - további információ: ==> http://csikung.weebly.com
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Flavin7
|
Elküldve: 2007, Jún. 20, 06:32 Hozzászólás témája: Flavonoid
|
|
|
[b]Törzsvásárlói szám mindenkinek jár, ha 15ezer forint felett vásárol, ha a www.olimpiq-webaruhaz.unas.hu -n teszi ezt, akkor INGYEN haza is szállítják! Mindegyik honlap jó, nem kell csinálni a vitát, mert ez nem méltó hozzátok![/b]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
pocsimari
|
Elküldve: 2007, Jún. 19, 22:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Meg kell jegyeznem,hogy a többi honlapon is ugyanazt a flavin7-et forgalmazzák és a megadott honlap is egy forgalmazóé.A céges honlap www.flavin7.com ,de aki itt regisztrál be törzsvásárlónak kell egy ajánló törzsszám. Én is tag vagyok,és a család és ismerősöknek rendelek,de be lehet szervezni másokat is.Hálózati értékesítés,de nem kötelező építeni.Ha valakit érdekel irjon a pocsimari@freemail.hu-ra
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Flavin7
|
Elküldve: 2007, Máj. 22, 08:38 Hozzászólás témája: Flavon
|
|
|
Sajnos nagyon sok a hamisítvány! Itt találod az EREDETI termékeket: www.egeszsegtar1.try.hu
Raktári áron adják és ingyen ki is szállítják!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
manó78
|
Elküldve: 2007, Ápr. 10, 10:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én is próbáltam már más készítményt is , de sok rosszat hallottam róluk (utánzat, nem olyan magas polifenol tartalom stb.) A Flavin7-nél több fokozat található polifenol tartalom szerint. A megelőzéstől, a immunerősítőn át egészen a rákos megbetegedések kezeléséig. Sajna mi az utóbbi kapcsán kerültünk vele kapcsolatba először, de meg vagyunk elégedve. A sugárkezelés nem viselte meg annyira a nagypapámat, és hál Istennek tünetmentes is egy éve már. Ő a legerősebb Flavin 7 prémium-ot használta. Most van egy új kiemelkedően magas polifenol tartalmú készítmény is, a Flavin77. Most ezt használjuk
Minden esetre örülök, hogy Ti is megtaláltátok a számotokra megfelő vitaminforrást. Üdv
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
KEszter
Csatlakozott: 2007.04.09. Hétfő 12:48 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Mocsa
|
Elküldve: 2007, Ápr. 09, 20:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves manó78!
Megerősíthetlek, hogy a Flavin 7 flavonoid tartalmú itallal kapcsolatban nekem is nagyon jók a tapasztalataim, azonban amióta fogyasztottuk, rátaláltam egy másik, nagyon magas hatóanyagtartalmú készítményre.
A készítmény komplex hatást eredményez. Csökken a különböző megbetegedések gyakorisága, eltűnik a fáradékonyság, illetve segíthet megelőzni több kellemetlen betegséget. Ezt a hatást egy könnyen adagolható, gyermekek számára is élvezhető, kellemes ízű lekvár állagú készítménnyel érhetjük el.
Jelenleg forgalomban van: a Flavon Max, a Flavon Kids és a Flavon Max Plus+
Klubtagsági ára kedvező, hiszen magyar termékről van szó.
Érdemes kipróbálni, fogyasztani, továbbajánlani.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
manó78
|
Elküldve: 2007, Márc. 28, 15:23 Hozzászólás témája: Flavonoidok
|
|
|
A családban többen fogyasztjuk a Flavin7 italt. Nálunk szerencsére nagyon bevállik, van aki rák-utókezelésre, van aki magasvérnyomásra szedi. A kisfiamnak Én például immunerősítőnek adom, mert többet volt itthon, mint oviba. Azóta már javult az arány . Aki már próbálta, vagy szeretné kipróbálni, annak mondom: most OLCSÓBB lett az ára. 6700 helyett 5270 Ft-ba kerül. Ha 10.000 Ft felett vásárolsz ingyen házhoz is viszik.
www.flavin7.at.hu
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, aki már próbálta. Hogyan, milyen panaszokra használtátok? Segített, vagy sem?
Jó egészséget
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|