Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Gyermekelhelyezés

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baca1
#15

Csatlakozott: 2014.11.04. Kedd 5:54
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2014, Nov. 04, 06:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt fórumozók!
Az én történetem a következő:
-Gyemekelhelyezési perben vagyok a volt párommal. Van egy 11 éves lányunk ebből a kapcsolatból. Én időközben amíg tartott a per megnösültem es ebből a kapcsolatból született egy fiunk. A lányom nagyon szereti öt is es a feleségemet is. A pszichológiánál a lanyom a családrajzán az anyja helyett a jelenlegi páromat rajzolta le. És kijelentette hogy velünk szeretne élni. Kijelölt ügyvédem volt, attól sokmindent nem tudtam meg. Voltam a perben minden, pedofil, családbántalmazo, ingyenélö, de mindennek az ellenkezője bizonyosodott be. Az elsőfokon eljáró bíróság a pszichologiai szakvéleményt és sok egyeb bizonyítékot figyelembe véve nekem, nekünk ítélte a lányunkkat. Az alperes azt nyilatkozta nekem hogy ő fellebbez. Kérdéseim a következők volnának.
-Általában meg szokta e változtatni a másodfokú bíróság az elsőfokú itéletet? Mennyi idő telik el az első és a másodfok között? Lesz e valamilyen személyes meghallgatás vagy bizonyításra lehetösége az alperesnek? Kell e ügyvéd a másodfokú tárgyalásra? És végül honnan fogok értesülni a tárgyalás helyéről és időpontjáról?

Köszönöm válaszát
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Adri831122
#14

Csatlakozott: 2011.06.21. Kedd 19:44
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 30, 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

6 évnyi együttélés után úgy döntöttem kilépek abból a kapcsolatból,amiből egy kisfiam született,Gergő-most 5 és fél éves!
Jelenlegi párommal ismerjük egymást 13 éve és ebből 3 évig jártunk együtt.
A mostani páromnak van egy lakása,de mivel albérletnek volt kiadva,az albérlők fizetés nélkül lelakottan és eléggé szétrombolva hagyták ott a lakást...
Nem akartunk hitelt felvenni,mert féltünk,hogy nem tudnánk fizetni,így az az egyesség született szóban a volt párom és közöttem,hogy amíg a lakást helyre nem tudjuk hozni annyira,hogy lakható legyen addig mi a nagymamámék szőlőskertjében fogunk lakni(pince,présház és a tetején van egy szép tágas szoba),de mivel nem igazán jó onnan a közlekedés és se fürdő szoba,se vezetékes víz nincs,megegyeztünk,hogy amíg a lakást lakhatóvá nem tesszük,addig a fiam vele marad(albérletben)..Beszéltünk arról is,hogy kivisszük oda magunkhoz(vannak ott mások is,akik gyerekkel ott laknak),de a szüleim is azt mondták,hogy az nem jó hely a gyereknek és a volt párom is így vélekedett!(pedig amikor fel akarták mondani nekünk az albérletet,akkor ezen is elgondolkodtunk,hogy oda megyünk ki!A apukám meg azt mondta,hogy ők segítettek volna akkor,ha odavisszük a Gergőt,de akkor én voltam az ,aki ezt meghazudtoltam,mert ezt ők is ellenezték!
Ez év februárjában végre sikerült lakhatóvá varázsolni az otthonunkat és amikor arról volt szó,hogy most akkor a Gergőm jön hozzánk,akkor azt mondta,hogy nem és majd a bíróság fog dönteni az ügyben...
Meg is kaptuk a levelet a bíróságtól és már másnap ott voltunk az ügyvédünknél,akivel megírtuk az ellen kérelmet....
Vissza is utasították a volt párom kérelmét,de ő az én papírommal elment a szüleimhez és megmutatta nekik a levelet....Erre felhívott az apukám és azt mondta,hogy minden hazugság,ami a levelemben áll és ők a volt párom mellett fognak tanúskodni.
Ő úgy állította be a dolgokat a kérelmében,hogy nekem barátom van,de neki élettársa!Pedig ők körülbelül 1 éve ismerik egymást és vannak együtt,mi ismerjük egymást 13 éve.
Amikor itt van és volt nálunk a Gergő,akkor mindig azt mondta nekünk,hogy nem akar az apjához menni,mert azok állandóan veszekednek vele!..Sőt.Volt egy olyan szituáció,amikor vittük vissza és amikor becsukták az ajtót,hallottuk,amikor a fiam sírt és mondta az apjának,hogy nem akar ott lenni...a másik alkalommal,pedig már az ajtóban közölte az apjával,hogy ő utál ott lenni....Csak sajnos a fiamat nem fogják meghallgatni a bíróságon,mert túl kicsi hozzá,hogy el tudja mondani,hogy mit szeretne,pedig pont ebben a korban a legőszintébbek a gyerekek!-A jelenlegi páromat például úgy hívja,hogy "ApaViktor" Smile)
Nekem az fáj a legjobban,hogy rajtunk kívül senkit ne érdekel,hogy ez a kicsi gyerek mit szeretne.
A volt párom a kérelmében visszamenőleg igényelné a gyerektartást(96.000ft-t) és minden hónapban 16.000-t!
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék,hogyha minden hónapban ő kapta meg a családi pótlékot,akkor hogyhogy nem tellett soha a gyerekemnek arra,hogy ruhája legyen-ez az egyik
A másik,hogy előadja magát,mint egyéni vállalkozó,de utána néztünk és ő nem létezik sehol nyilvántartva,mint egyéni vállalkozó!
Akkor megkérdezem,ha ő akkora "vállalkozó",akkor hogy lehet az,hogy az én gyerekem rászorul arra,hogy ingyen étkezzen az óvodában?!
A volt páromról esetleg annyit még,hogy hogyan lehet megbízható az az ember,aki a saját sógornőjével kikezd??
Amikor mi szétmentünk volt neki kapcsolata 2 férjes asszonnyal is,akikről úgy nyilatkozott nekem,mint valami rongydarabokról,sőt.....A húgom mesélte,hogy azt mondta neki a volt párom,hogy a jelenlegi élettársa sem lesz meg neki már 26 évesen!
Akkor mennyire szeretne ő tartós kapcsolatban élni és tisztességre nevelni a gyerekemet?....és ha már a tisztességről van szó,akkor azt is megemlítem,hogy egy alkalommal,amikor a Gergőmmel elment a Tesco-ba,akkor lekapcsolták lopásért,de ezt nem csak ott tette meg!
Azt hiszem tömören ennyi talán,ami fontos lenne!
Önök szerint/Szerintetek mennyi az esélyem arra,hogy most július 7-n én fogom megkapni a kisfiamat??
Én szültem meg,én hordtam a szívem alatt 9 hónapig,ő az én fiam és senki nem veheti el tőlem!
_________________
Adrienn
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Adri831122
#13

Csatlakozott: 2011.06.21. Kedd 19:44
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 21, 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeretném,ha segítenétek!A problémám a következő:
2009-n 6 évnyi együttélés után elköltöztem a gyermekem apjától...most hosszú lenne leírni,hogy miért,de a lényeg,úgy költöztem el,hogy szóban megállapodtunk az exemmel,miszerint amíg nem sikerül rendbe tenni a mostani párom lakását,addig az ő felügyelete alatt lesz a fiam,de minden hétvégén mentem a gyerekemért,sőt...most ő akarja a Gergőm felügyeleti jogát "bitorolni" és visszamenőleg 6 havi gyerektartást akar!Azért érdekelne,ha hozzá vándorolt minden hónapban a családi pótlék és az exem veri a mellét arra,hogy ő "egyéni vállalkozó",akkor hogy van az,ha mi nem vagyunk,akkor a gyerekemnek nincsenek ruhái,cipői....stb,a másik meg ha ő ennyire "vállalkozó",akkor miért szorul arra,hogy a gyerek ingyen étkezzen az óvodában?!Viszont az ő kérelmét a bíróság elutasította,mivel én is beadtam a kérelmemet az ügyvédem segítségével!
A legnagyobb problémám az,hogy pont a mai napon felhívott az apukám,hogy mert én is mertem mocskolódni a kérelemben(megmutatta a szüleimnek),mellette fognak tanúskodni a bíróságon!Pedig az ő levele sem volt kutya,de én nem rohantam vele senkihez,az ügyvédnő kivételével!Nem tudom mennyit értettetek az egészből,de most igazából gondolkodni sem tudok,annyira fáj,amit apukám mondott!Július 7-n lesz a tárgyalás és nem tudom,hogy ezt így ebben a formában ki fogom e bírni!
_________________
Adrienn
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ekrisztika
#12

Csatlakozott: 2011.05.22. Vasárnap 21:36
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 22, 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Kicsit később, de olvastam a sztorikat..... Hát most én is ebbe a cipőbe járok, mint borsóleves.... Ha erre jársz a napokban, le tudnád írni kb. mi történt a tárgyaláson? Megkaptad a gyermekfelügyeletet? Mert én is pont így vagyok, csak nekem kettő van, (2 és fél, 4 éves) és az apjuk 1 éve bántalmaz szóban, tettben, nincs 3 éve munkája, én GYES-en vagyok, de még nekem sincs munkám Sad De anyukám be tud némileg segíteni anyagilag, a férjemnek senkije nincs..... viszont én ADHD-s vagyok, ami annyit jelent, hogy szétszórt és hiperaktív vagyok.... nem vészes, mert így is itthon olyan kemény lelki terror van, és mégis el tudom őket látni rendesen!
De a férjem ugyanolyan mint borsólevesé, hogy próbálja bizonyítani, hogy elmebeteg vagyok........ és ő akarja a lakást és a gyerekeket is!
Én is nagyon félek, hogy a gyerekeket megkapja.....
Aki tud valami biztatóval szolgálni írjon!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borsóleves
#11

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 15, 00:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Niki!

Igen aktuális még sajna!
Írtam neked pü-t csak nem tudom hogy megkaptad e ezért gondoltam ide is írok!
Nagyon nagyon szépen köszönöm ha írsz pár dolgot...
Nagyon félek ettől az egésztől...egyre jobban...
Köszönöm
Zs.
_________________
url=http://babafalva.hu][^]   [/url]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
*LAra*
#10

Csatlakozott: 2006.11.21. Kedd 2:42
Hozzászólások: 3621
HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 14, 21:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OlahSzilvi! Szavaztam még anno! Smile De látom holnaptól új szavazás indul!
_________________
*LAra*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
OlahSzilvi
#7

Csatlakozott: 2005.12.02. Péntek 14:35
Hozzászólások: 4217
Tartózkodási hely: itthon :)
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 17, 23:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Cicaszépségverseny van a nagyfiam weboldalán. Ha van egy kis időtök, légyszi szavazzatok, nagy örömöt szereztek ezzel neki Smile. Nem kell hozzá regisztrálni, csak a legjobban tetsző cicus nevét megjelölni. Smile A szavazás az oldalon jobbra lent van. Köszi Smile
http://gportal.hu/gindex.php?p.....p;offset=0
_________________
http://www.kormica1.blogspot.com/
http://picasaweb.google.hu/116.....directlink
http://picasaweb.google.com/11.....directlink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Borsóleves
#6

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 15, 00:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yasmine
Köszi!Nagyon izgulok de bízom benne, hogy minden jól alakul:) A védőnénit beidéztette az ügyvédem és a szüleimet is, meg a bátyámat!Azt tanácsolta, hogy jó lenne egy kívülálló személy, de ki az aki ilyen ügyben, meg akármilyen ügyben eljönne tanúnak, mondjuk melyik szomszéd???Egyik sem. Meg elég kellemetlen is megmondom őszintén.
_________________
url=http://babafalva.hu][^]   [/url]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Borsóleves
#4

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 11, 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezek szerint sikerült:))))
_________________
url=http://babafalva.hu][^]   [/url]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Borsóleves
#3

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 11, 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yasmina

Segíts kérlek abban, hogy a babafalva.hu-n készített vonalzómat, hogyan tudom ezen a fórumon használni??
Köszönöm
_________________
url=http://babafalva.hu][^]   [/url]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Borsóleves
#2

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 11, 00:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yasmina

Bízom benne, hogy minden ok. lesz és a Marci velem maradhat. Viszont a férjem minden áron azt akarja bebizonyítani, pont amit írtál, hogy egy agresszív állat vagyok, pontosan úgy fogalmazott, hogy a cselekedeteimet az indulataim vezérlik. Idióta!!Eszem ágába sem jutna ilyen, főleg nem a gyermekemmel szemben!!!!!!!!!!Nem tudom mire megy ki a "játék"???
Nálunk vagyoni per nem lesz, ezt így hosszú lenne leírni, hogy miért nem, de hála Istennek az megoldódott, éppen ezért ha Ő nem kötöszködik, már rég el is tudtunk volna válni, de Ő minden áron, bocs hogy így írom, de meg akar szivatni....mivel már nem tud mivel, nincs ingatlan, az ingóság meg annyira csekély hogy mondtam is az ügyvédnek hogy egy két száz ezer forinton nem fogok lovagolni, tehát számára nem maradt más amivel bosszút tud állni, csak az hogy elveszi a gyereket. Szörnyű egy alak, tudom nagyon jól hogy nem foglalkozna a gyerekkel, így sem tud, mert jön minden hétvégén, de csak azért mert jönnie kell, a bírósági végzés alapján....de amíg itt van nem beszél, nem játszik, nem gondoskodik a gyerekről....szó szerint így képzeld el...
Nem tudom mi lesz, nagyon félek!Nagyon szeretem a Marcit, és aggódom, hogy hogy döntenek...most lesz a következő tárgyalás ide már tanukat is kell vinnem...remélem minden rendben lesz
Köszi hogy írtál, ha van kedved írj még.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Borsóleves
#0

Csatlakozott: 2007.01.15. Hétfő 0:45
Hozzászólások: 29
HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 08, 23:51    Hozzászólás témája: Gyermekelhelyezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek nekem, a problémám a köv. Folyamatban van a válóperem és a férjem követeli tőlem a gyermekemet...most volt egy éves, amikor eljöttem a közös otthonunkból akkor volt 7 hetes, azóta egyedül vagyok vele, egyedül nevelem!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés