Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Pedofilok a chaten

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Caitlin
#9

Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 23:40
Hozzászólások: 221
HozzászólásElküldve: 2004, Szept. 20, 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dee!

Annyira sajnálom!!! Én nem mondom mit csinálnék az ilyen utolsó, embernek nem nevezhető torzókkal, akik képesek ilyet tenni egy gyerekkel!!! Evil or Very Mad
Nincs ennél undorítóbb dolog a világon. Mad

Ramóna:

Egy szülő nem lehet folyton a gyerek mellett. Egy ismerősöm gyereke az osztállyal elment kirándulni, előtte beugrottak a boltba. A kislányt elkezdte molesztálni egy fickó, a kislány kiabált, a tanár meg le sem sz*rta. Evil or Very Mad
És ez ellen a szülő nem tehet semmit, hacsak nem zárja be a gyereket a házba a nap 24 órájára. Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Dee
#8

Csatlakozott: 2004.08.16. Hétfő 19:14
Hozzászólások: 580
HozzászólásElküldve: 2004, Szept. 20, 12:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ramóna!!

Nem értek egyet Veled teljesen. Hiszen igenis sokszor a szülő hiába tesz meg mindent, a baj akkor is megtörténik. És a hatóság valóban csak akkor lép (legalábbis Magyaro.-n), ha már vér folyik.
Csak egy szitu: 4éves kislány, mostohanagypapi molesztálta. Nem is kicsit! Elmondta az Anyukájának, aki persze rögtön a családnak és számonkérte a nagypapit, aki persze tagadott mindent. A család az Anyuka ellen fordult, és senki nem hitt neki. Ha a saját családja nem áll ki mellette, a hatóságtól mit várhatunk???Mivel nem volt két felnőtt tanú, így a hatóság sem tett semmit!!
Megjegyzem, hogy az a kislány én voltam! Ma már felnőtt fejjel jól fenékbe rúgnám a mostohanagyapám, de már meghalt! A fejemben azonban maradtak pillanatképek, ami nem egy szívet melengető dolog!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frits Ramóna
#7

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Ápr. 19, 09:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rebeka!
Nem gondolhatod komolyan, hogy a hatóságoknak a dolga a Te gyerekeidet megvédelmezni mindentől! Akkor mire való a szülői odafigyelés?
Persze sok mindent parancsba lehet adni a rendőrségenk, hogy előzze meg, derítse fel stb. De eszközök - és itt nem anyagi, személyi feltételekre gondolok- hiányában ezeket az utasításokat lehetetlen minedenki megelégedésére végrehajtani.
Jobb ha szülőként vigyázunk a gyermekeinkre és nem másoktól várjuk el ezt, mondván ez a feladatuk. Nekünk a dolgunk figyelni, óvni, vigyázni, tanítani, felügyelni. Hát csináljuk körültekintően!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Rebeka
#6

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 13:13
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Ápr. 06, 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg borzalmas, ami a cikkben van, én nem is gondoltam volna, hogy van ilyen.
Egy 12 év körüli kislánnyal sajnos sokmindent el lehet hitetni, nem lehet elég korán elkezdeni a felvilágosítást! Nem kell bejelentkezni érett férfiként a chatre, hanem egy korabeli fiúként és elcsalogatni valahová... Rémes, hogy ezek a csevegők ennyire személytelenek, ezáltal mindenre fel lehet használni! Tényleg tenni kellene valamit! Nem nekünk szülőknek, hanem igenis a rendőrségnek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frits Ramóna
#5

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2004, Ápr. 01, 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekünk szülőknek tudomásul kell venni, hogy ez a jelenség létezik. Nem dughatjuk homokba a fejünket vagy kiabálhatunk segítségért másoktól követelve a megoldást. Gyermekeinket erről fel kell világosítanunk és az ilyen helyzetekre fel kell készítenünk. De annyi minden más is van, ami veszélyként les a fiatal, éretlen személyiségekre. Ha arra gondolunk, hogy elengedve Őket az iskolába alkohollal, cigarettával, droggal kínálhatják ez a pedofilokkal való találkozás szinte veszélytelennek tünik. Legalább is nekem. Mert azt gondolom, hogy szüleivel egészséges kapcsolatban lévő szeretetteljes környezetben nevelkedő tini maga is undorodik ilyen közeledést tapasztalván.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
nikolett14
#4

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 0
HozzászólásElküldve: 2004, Ápr. 01, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olvastam a cikket és igen elborzasztott ez a szomorú tény. Sajnos nekem is volt már ilyen tapasztalatom, hogy egy 41 éves férfi (ha egyáltalán lehet így nevezni) teljesen beindult a korom hallatára és elmesélte a vágyait: hogy egy 12 év körüli fiatal kislánnyal milyen lehet. Szóval kipróbálná. Hogy tehet ilyet egy ember?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Angel
#3

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 0
HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 31, 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nemzetközi rendőrakció indult az interneten a pedofílok elfogására. Az akciócsoport online módszere, hogy álpornó-oldalakat hoznak létre, így állítva csapdát a bűnözőknek. Az áloldalakon figyelmeztetik az internetezőket: törvénysértést követnek el, és a rendőrség tud adataikról.

A rendőrség elsődleges célja, hogy a mostani akcióval elrettentse a pedofílokat az internettől, és ezzel csökkenjen a világhálón terjedő illegális pornográf tartalom. A "Tű" fedőnevű akció az első, melynek során a hatóság figyelmezteti a bűnelkövetőt tette következményére.

Jim Gamble, a brit Nemzeti Bűnüldöző Rendőrosztag (NCS) helyettes rendőrfőnöke a BBC-nek elmondta: naponta sok új gyermekáldozata van a szexuális visszaéléseknek. Bárkinek, akit elkapnak az álpornó-oldalakon, adatait továbbíthatják az Interpolnak, mely 180 országba továbbítja az információt.

Egy korábbi rendőrakció eredményeként a brit rendőrségnek 7200 szexuális ajánlattevő elkövetőről vannak információi. A brit kormányzat adatai szerint a korábbi akció eredményeként 3205 számítógépet kutattak át, melynek következtében 723 embert vettek őrizetbe, közülük 277-et el is ítéltek.

Sajnos, mindössze ennyi adatot találtam az internetes pedofíliával kapcsolatosan. A chat-et mégcsak meg sem említik egyetlen cikkben sem és nem hiszem, hogy Magyarországon bármelyik rendőr, vagy nyomozó azzal töltené az idejét, hogy pedofilokat csípjen el a neten keresztül. Bocsánat... lehet, hogy lenne ilyen ember, de a magyar jog ezt sem teszi lehetővé a tudomásom szerint. Mert, gondoljunk csak arra, hogy a zaklatás is csak akkor minősül zaklatásnak szép kis országunkban, amikor már vér folyik. A pedofília nem büntethető, mert az egy betegség. Ha elítélnek valakit, az nem a pedofília vádjával történik, hanem kiskorúak megrontása miatt, szexuális zaklatás, molesztálás miatt. A kérdés csak az, mikortól minősül molesztálásnak a dolog? Muszáj ahhoz megvármi azt, hogy egy férfi meg is érintse a kislányt, vagy végre eszükbe jut a törvényhozóknak megelőzni, megvédeni a gyerekeket a baj előtt?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Timilla
#2

Csatlakozott: 2004.04.12. Hétfő 17:37
Hozzászólások: 0
HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 31, 09:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a cikk döbbenetes!!! Én is láttam azt a filmet a Hallmarkon pár hete. Az USA-ban is csak úgy tudtak tenni a dolog ellen, hogy a magát kislánynak kiadó anyuka tőrbe csalta a pedofilt. Nem hiszem el, hogy ne lehetne elítélni valakit, ha például rögzítenék a csetelést, hiszen az bizonyíték, hogy egy kiskorúnak ajánlatot tett!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laura
#1

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 31, 08:44    Hozzászólás témája: Pedofilok a chaten Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg nem tehet a rendőrség semmit? És mi mit tehet a szülő egy kiskamasszal, hogy megtanítsa, kivel legyen óvatos? Írjatok ötleteket, tapasztalatokat, véleményeket, hozzászólásokat - bármit, ami segíthet felvenni a pedofilok ellen a kesztyűt!

http://www.csaladinet.hu/index.....amp;id=472
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés