Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
g.gabica
|
Elküldve: 2013, Dec. 29, 02:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tegnap megvolt az ultrahang és az első vizsgálat. Minden rendben van, erős szívhang. A doki gratulált, tehát lehet örülni. A következő vizsgálat jan.7-én lesz: labor, védőnő, kiskönyv, stb...
Az ikreknek elmondtuk a kistesót. Nagyon másképp reagáltak. Bence örült és büszke rá, bárkivel találkoztunk tegnap mindenkinek elújságolta.
Dóri fél óráig sírt/hisztizett, hogy neki nem kell, csináljuk vissza. Nagyon szíven ütött.
Mindenféle praktikát be kellett vetnem, hogy megnyugodjon és viszonylag elfogadja. Remélem ez a 8 hónap elég lesz, hogy megbarátkozzon a gondolattal.
A közérzetem hullámzó. Nagyon érzékeny vagyok, hirtelen felkapom a vizet. Állítólag 8 éve pont ugyanígy viselkedtem. más bajom nem nagyon van. Ami fura, hogy itt a karácsony a rengeteg szaloncukor és süti mégse nagyon kívánom. Sőt! az 1 hét alatt jó ha 2-3-at megettem belőlük. Pedig édesszájú vagyok. _________________ http://www.videoplayer.hu/photos/show/70685
[^] [^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
g.gabica
|
Elküldve: 2013, Dec. 18, 06:45 Hozzászólás témája: 2014-es nyári babák
|
|
|
Sziasztok!
szeretnék kismamákkal beszélgetni, akik szintén mostanában tudták meg, hogy babát várnak.
Rólam annyit kell tudni, hogy 7,5 éves ikreim vannak, akik lombikprogram segítségével születtek.
Most pedig spontán teherbe estem, pedig a párommal már 11 éve együtt vagyunk - sosem védekeztünk (nem láttuk értelmét) és jelenleg 37 évesek vagyunk mind a ketten.
Dokinál még nem voltunk - a karácsony miatt csak 28-án tud minket fogadni. Addig is izgulunk, hogy minden rendben van.
A srácokat még nem avattuk be - érdekelne, hogy akinek van tapasztalata már mikor mondta el, hogy kistesó érkezik?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|