Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
szindi

Csatlakozott: 2006.11.06. Hétfő 14:13 Hozzászólások: 3869 Tartózkodási hely: Vas-megye RUM
|
Elküldve: 2007, Ápr. 19, 10:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gina a 2007 nyári babákba várunk téged is ,és kérdések biztos lennének _________________
[^] A kincsetek vagyok kicsi kincs,de Ember!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bóbita

|
Elküldve: 2007, Ápr. 19, 09:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Megyek már..csak ez a sz..tetű ..b..sz..r... program nem akar beeengedni valamiért, pedig indulnom kéne már a dokihoz is. Ez a nap az agyamra megy pedig még csak reggel kilenc, rögtön veszekedéssel indítottam a napot .... _________________ [/url]= [^] [/url]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ginamano

Csatlakozott: 2007.04.16. Hétfő 10:26 Hozzászólások: 651 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 22:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, igazából még csak nézelődöm.
Szeretnénk hamarosan babát, és tájékozódom:)Minden érdekel.Talán a munkámmal kapcsolatban is, ugyanis csecsemő és gyermekápolónő vagyok.Ha tudok valakinek segíteni vmiben, illetve válaszolni kérdésekre, szívesen teszem.De a terhesség és a babavárással kapcsolatban meg én vok mindenre kíváncsi, ugyanis az még nem voltam:)Az elméleti tudás meg persze teljesen más, mint átélni!
Szép estét mindenkinek!
Gina _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kisdodi

Csatlakozott: 2007.01.22. Hétfő 20:39 Hozzászólások: 2791 Tartózkodási hely: Borsod megye
|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 19:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bóbita, gyere vissza hozzánk! Látod, ott mindent meg tudunk beszélni, vannak első babócások, vannak több babócások.Sok szeretettel várunk!
2007.nyári babák _________________
[^] [^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kisdodi

Csatlakozott: 2007.01.22. Hétfő 20:39 Hozzászólások: 2791 Tartózkodási hely: Borsod megye
|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 19:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bóbita, gyere vissza hozzánk! Látod, ott mindent meg tudunk beszélni, vannak első babócások, vannak több babócások.Sok szeretettel várunk!
2007.nyári babák _________________
[^] [^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szindi

Csatlakozott: 2006.11.06. Hétfő 14:13 Hozzászólások: 3869 Tartózkodási hely: Vas-megye RUM
|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 17:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bóbita hól vagy?Na látod mindenképp a mi topikunban van a helyed!!!Ne idegskedj,az én pocim a 21-22 hétkörül kezdett beindulni a nővekedésben!!!Én 95kgről indultam és 90-re lefogytam mert az első időben sokat hánytam és szédelegtem!Nem esett jól semmi sem!8 kg van rajtam összesen!Irj még nekünk a 2007-es nyári babákba!!!!puszi!  _________________
[^] A kincsetek vagyok kicsi kincs,de Ember!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
jkzsanett

Csatlakozott: 2005.06.29. Szerda 13:23 Hozzászólások: 722 Tartózkodási hely: Pécel
|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 09:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Bóbita
Ajánlom neked,hogy nézz be a 2007. nyári babás topicba. Ott nagyon sokan vannak, akik nyárra várják a babájukat és sokat tudnak majd neked segíteni.
Nekünk már 3 hónapos múlt a lányunk.
Ha van kérdésed én is szívesen segítek  _________________ Zsani
[^]
http://kep.tar.hu/jkzsanett/
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bóbita

|
Elküldve: 2007, Ápr. 18, 09:09 Hozzászólás témája: első babóca
|
|
|
Sziasztok!
Most találtam ezt az oldalt, és nagyon örülök, hogy ennyien segítitek egymást. Férjemmel most várjuk első kisbabánkat , méghozzá július 18-ra. Most vagyok 27 hetes. Gondoltam akad közöttetek valaki, aki egykorú pocakkal rendelkezik, vagy ha már túl is haladta ezt az állapotot, kapható egy kis infócserére. Telis tele vagyok kérdéssel és nem igazán van kivel megbeszélni. A férjem egész nap dolgozik, ráadásul még tanul is, szakdolgozatírás stb. szegény teljesen ki van merülve, éjjelente arra ébredek, hogy csikorgatja a fogait, nem akarom terhelni az én aggodalmaimmal. Persze őt nagyon érdekli, de..hát ugye segíteni nem tud, még nem volt terhes.... Itt mocorog babóca a pocakomban, azt gondolom minden rendben, de közben persze idegesít, hogy egy hónapja megállt a hasam körmérete a fejlődésben. A védőnő szerint ez nem jelent semmit, a baba "pihenőidőszakot" tart. Ez normális szerintetek? A héten megyek ultrahangra, mert a dokim egy hónapra elmegy pihenni, így a 28. heti ultrahangot előrehoztuk, talán akkor többminden kiderül. mindenkinek a legjobbakat!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|