Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Szept. 23, 09:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tegnap délután még egyéb teendőim miatt nem tudtam elkezdeni a sütést, illetve addig jutottam, hogy megcsináltam egy adag sajtos-szezámmagos kekszet, de úgy tűnik ezt a 4 évesem önállóan be fogja burkolni tegnaptól kezdődően amíg még van, mert folyamatosan rájár.
Sikeresen lebeszéltem a nagylányt a puncstortáról és kiegyeztünk két Almondy-ban, viszont súlyos bűntudatom támadt emiatt, úgyhogy nekiálltam éjszaka 16 gyereknyi somlóit készíteni - még most is csinálom. Meg vettem még tegnap egy nagy hegynyi túrót, abból még túrótortát készítek. Aztán jönnek a szendvicsek, meg lesz chips is... meg ha még ezek után is kérik, akkor pizza...
Most azon agyalok, minek csinálok ennyi kaját egy pár órás délutáni zsúrra... asszem bepánikoltam.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
evinene

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 7:34 Hozzászólások: 8202 Tartózkodási hely: UK Egyesult Kiralysag London
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 16:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mi nálunk annak idején /a sütihez kapcsolódva/ jól beváltak az előre gyártott dobozos sütik amit a piacon lehet kapni pl lúdláb, meg ilyen olyan nyami sütik azt hiszem 450grammos meg egy kilós kiszerelésben kaphatóak.szóval nekem a sütéssel nem kellett fáradnom.
ja én is biztosan mindkettőt jelőltem volna a kakast is szindróma
és köszi hogy ilyen oldalt is nyitottál kell az ötlet dögivel Laura _________________
[^] [/url]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 15:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hát, csajok, a kajaválasztós ötletemet ne másoljátok! Elfelejtettem nyomatékosítani, hogy VAGY szendvics, VAGY pizza, úgyhogy a gyerekek nagyrésze mindkettőt bejelölte. Most úgy érzem magam, mikor a kis VUK aupkája megkérdezte vadászat előtt, hogy ludat, vagy kacsát hozzon, és mikor a kölykök kórusban kiabálják, hogy ludat! kacsát! - akkor a kis VUK félálomban hozzáteszi, hogy "és kakast is"!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 10:47 Hozzászólás témája:
|
|
|
Laura, pedig jól mutat a szendvics falatka, ha a fogpiszkálóval felszúrod őket egy nagy káposztára. Nagy sikert is aratsz vele, bár tényleg macerás a dolog. A süti meg tényleg macerás dolog. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 10:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ma beküldtem egy táblázatot a lányommal a suliba, rajta a meghívottak nevével, és három oszloppal (mert persze nem bírt mindenki visszajelezni, hogy jó-e az időpont). Szóval az első oszlop kérdése: jössz-e a bulira? (I és N betűket kértem, hogy írjanak bele)
A második-harmadik oszlop pedig arra vonatkozik, hogy pizzát, vagy szendvicset ennének-e inkább, itt be kell karikázni a választást. Titkon bízom benne, hogy minden gyerek a pizzát fogja választani, akkor sokkal egyszerűbben megúszom, mintha 200 apró falatkát készítek kis kardocskákra felszúrkálva, és még jófej is voltam. Lesz még így is elég dolgom a sütikkel, nem?!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 10:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Korina001! Kiéhezve várjuk az ötleteidet!
Amik nekem jutottak azóta eszembe a kisvendég-ajándékok kapcsán: kindertojás, buborékfújó, donaldkacsás, gyerekmintás papírzsepi (tizes csomag). Ezek viszonylag olcsó dolgok és lehet a játékoknál nyereményként osztani.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4564 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 14:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok!
Remek ötlet volt a Topic!!
Én még dolgozós koromba rendezvényszervező féleségként dolgoztam, hostessként. 3 év alatt temérdek szülinapot tartottam, de max a legkissebbek 2 évesek voltak és ott igazán csak a szülők élvezték a bulit! Zabáltak piáltak és utána jóól hazamentek!
Amit én nem igazán bántam!! )))
de már 3 hete jár az agyam hogy hogyan lesz a Panka bulija...mert persze ha nagyobb lenne semmi gond nem lenne a programokkal....de igy csak bizti olyan lesz mint ahogy ti leirtátok..dfe mégis érezze hogy ez egy különleges nap!! És csak is róla szól!! nem igaz?? _________________
[^]
[^]
A hozzászólás legutóbb korina001 által 2006, Szept. 29, 13:25-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 13:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
szdkata! Teljesen jogos, máshol is hallottam/láttam már ilyet, bár még nem általános, eddig egy zsúrról jöttünk haza úgy, hogy az köszöntők is hozhattak haza valamit, az pedig egy saját maguk által, helyben készített karácsonyfadísz volt só-liszt gyurmából. Szép, csillogós festéket vett az anyuka, tök jó az ötlet szerintem.
Milyen apróságokat lehet még így ajándékozni?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szdkata
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 13:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Zsúrötlet: kis ajándékokat is szokás a vendéggyerekeknek adni, amit hazavihetnek, hogy ők is ünnepeltként érezhessék magukat. Evés: jól jöheta padlón egy hatalmas viaszkosvászon. A sok lufi és a tűzijátékos torta is tetszeni szokott kicxsiknek nagyoknak!
Jó bulizást! _________________ Üdv:
Kata
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 12:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nálunk mikor az első kislányunk volt egy éves, akkor mindenkinek csináltam csákót (nagyon egyszerűt, piros kartonból, tűzőgéppel és javítófestékkel festettem szivecskékett, csillagokat... melyikre mit sikerült, vékony gumival rögzítve, hogy ne essen le). Nagyon tetszett a kicsinek, még most is megvannak valahol
Most a hetedik szülinapját ünnepeljük már, és azt tapasztalom, hogy bár tényleg csak a jó gyerekekkel barátkozik, egy szavam nem lehet, azért marha nagy a rajcsúr, ha nem kötjük le őket valamivel.
Épp azon töröm a fejem, hogy tudnék valami gyerek-activity-t rendezni kb. 15db 7-8 éves számára. Van táblánk, amire lehet rajzolni, de nincs játék-tábla, azt még gyártanom kell valahogy. Mik legyenek a nyeremények, mennyi idő után lesz uncsi, mit kezdek azokkal, akiket nem érdekli és a többiek se tudnak nyugodtan játszani tőlük ...?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 13:38 Hozzászólások: 2353 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 12:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
Laura
Ez nagyon jó ötlet. Én is már azon gondolkodom, hogy mi legyen 1 éves szülinapjára bár igaz az még főként felnőttekről szól, de szeretném, hogy érezze különleges nap van és az egészet szeretném neki varázslatossá tenni. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 12:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
|
Elküldve: 2006, Szept. 20, 12:23 Hozzászólás témája: Zsúr-ötletek
|
|
|
Ahány gyerek, annyiszor minimum egy zsúr évente, már ha tehetjük. Induljunk ki abból, hogy igen, meg abból, hogy nem a Mekiben akarjuk "letudni". Jó lenne összeírni minél több hasznos ötletet, tapasztalatot! Díszítés, játék, ennivalók, torta, ajándék... meg ami jut még eszünkbe!
A hozzászólás legutóbb Laura által 2006, Szept. 20, 12:53-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|