Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Megnyitott a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ!

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vruska
#0

Csatlakozott: 2012.11.16. Péntek 10:18
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2012, Nov. 16, 10:27    Hozzászólás témája: Megnyitott a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Megnyitott a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ a Városligetnél!

Szeretettel várjuk a gyermekvállalást tervező és a gyermeke(ke)t nevelő családokat! Önkéntesen és érdeklődési alapon lehet igénybe venni a Központ által nyújtott támogató programokat, képzéseket.

A Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ egy a hét minden munkanapján elérhető, a személyes kapcsolatokat előtérbe helyező, közösségépítést aktiváló Központ, ami a családok, különösen a gyermekes és gyermektervező családok hétköznapi életének támogatása érdekében jött létre, önkéntesek bevonásával.

A Központban folyó munkában a családi életvezetés kérdéseire, a családi élet és a munkavállalás összeegyeztetésére, a helyi közösségi lét erősítésére helyezzük a hangsúlyt, térítésmentes képzések, tanácsadások, klubok, rendezvények tartásával.

A „Cserf-S” Családi Erőforrás Segítő Központ programot a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete és a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány valósítja meg, konzorciumi partnerségben, pályázati forrásból TÁMOP 5.5.1. B-11/1.

Nyitvatartás:

Hétfő, Szerda, Péntek: 12.00 – 18.00
Kedd, Csütörtök: 9.00 – 15.00

1146 Budapest, Hermina út 57.
06 1 384 5541/5
cserf-s@vgyke.com

2012 november végén indul Szülésfelkészítő képzésünk „Elég jó család” tréningünk, Elsősegély gyermekeinknek tanfolyam, Kreatív mester önkéntes képzés és Egészségnevelés előadásunk is.

Lájkoljatok minket!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés