Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Zuleyka

|
Elküldve: 2008, Ápr. 19, 13:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
szerintem Beának nincs szüksége ilyen reklámra, hiszen a legjobbak közt van
megnéztem a másik topicba belinkelt videókat is, nagyon tetszenek
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp
|
Elküldve: 2008, Ápr. 19, 13:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
JoJo
|
Elküldve: 2006, Jan. 09, 00:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Budapesti diplomás gyógytornász várja betegeit, vagy igény esetén házhoz megy. Derékfnyaki és ágyéki gerincsérv, derékfájás, lumbago, váll és hátfájdalmak, vállizületi gyulladás, kéz kisizületi gyulladás, és még hosszasan sorolhatnám. Rendszeres, szakszerűen összeállított és szakember által ellenőrzött gyógytornával a panaszok visszafordíthatók, és megszüntethetők. Ebben szeretnék önnek segítséget nyújtani, forduljon hozzám bizalommal!
weblap: http://gyogytornavilag.fw.hu
mail: gyogytornavilag@fw.hu
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nelofar
|
Elküldve: 2006, Jan. 08, 22:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
nelofar írta: | Sziasztok!
Boldog Új Évet MINDENKINEK!
Egy kicsit furcsa kéréssel fordulnék hozzátok, bízom benne, hogy valaki tud segíteni illetve tanácsot adni.
Megkértek, hogy nézzek utána a következőknek:
(ne mosolyogjatok)
Három egyiptomi hastáncos lány, szeretne szép hazánkban elhelyezkedni, munkát vállalni - táncolni.
Mivel sokat nem tudok róluk, ezért kértem küldjenek magukról fotót, cd-t vagy bármilyen bemutatkozó anyagot, gondolom valahonnan jó lenne kiindulni.
Egyenlőre idáig jutottam, az anyagot még várom tőlük.
Amennyiben tudnátok olyan lehetőséget, ahol a lányokat szívesen fogadnák, vagy bármilyen ötlettel, gondolattal tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék.
Tisztában vagyok azzal a ténnyel is, hogy bizonyára itthon nem könnyű elhelyezkedni stb...
Várom kedves tanácsaitokat!
További szép napot | Szia Bedina!
Nagyon szépen köszönöm válaszod, fel fogom őt keresni.
Még egyszer köszi.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
bedina

|
Elküldve: 2006, Jan. 08, 17:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Ma kaptam egy levelet, hogy Nyíri Tünde (Dzsinna) hastáncügynökséget alapít. Ő lehet, hogy tud segíteni.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nelofar
|
Elküldve: 2006, Jan. 05, 18:12 Hozzászólás témája: egyiptomi hastáncosok
|
|
|
Sziasztok!
Boldog Új Évet MINDENKINEK!
Egy kicsit furcsa kéréssel fordulnék hozzátok, bízom benne, hogy valaki tud segíteni illetve tanácsot adni.
Megkértek, hogy nézzek utána a következőknek:
(ne mosolyogjatok)
Három egyiptomi hastáncos lány, szeretne szép hazánkban elhelyezkedni, munkát vállalni - táncolni.
Mivel sokat nem tudok róluk, ezért kértem küldjenek magukról fotót, cd-t vagy bármilyen bemutatkozó anyagot, gondolom valahonnan jó lenne kiindulni.
Egyenlőre idáig jutottam, az anyagot még várom tőlük.
Amennyiben tudnátok olyan lehetőséget, ahol a lányokat szívesen fogadnák, vagy bármilyen ötlettel, gondolattal tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék.
Tisztában vagyok azzal a ténnyel is, hogy bizonyára itthon nem könnyű elhelyezkedni stb...
Várom kedves tanácsaitokat!
További szép napot
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|