Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2057 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Szept. 02, 14:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Olyannyira tél, hogy még engem is, a szeptemberi anyukát is befogadtak a lányok!  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ilka
|
Elküldve: 2005, Szept. 01, 09:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ecike,
ha egy darabig senki nem válaszol neked, gyere át a 2005/2006-os téli babák topicra, november végül is már tél! Ott sok helyes csaj van, és segítünk, beszélgetünk egymással.
Gratulálok a babádhoz és várunk odaát!
Ildi _________________
[^] [^]
www.kep.tar.hu/ildimami (új)
www.gportal.hu/ilka
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ecike
|
Elküldve: 2005, Aug. 30, 14:23 Hozzászólás témája: novemberi babak 2005
|
|
|
Szioka mindenkinek!
En Eva vagyok Nagyvaradrol, Romaniabol. November 15-30 kozott szulni fogok. Zoltan Matyas lesz az elso babank. 26 eves leszek szeptemberben es ugy erzem eletem legszebb eve, mely az anyasagot ajandekozza szamomra. Ferjem masfel evvel idosebb mint en. Ugy ereztuk mar nem akarunk varni a gyermekvalalassal. Most a 27. hetben vagyunk. Nagyon sokat es erosen mozog a gyerkoc, gyakorlatilag ejjel-nappal. Lassan keszulunk a szulesre. Bennem egy KERDES motoszkal. Soha nem voltam csecsemo kozelben. Hogyan fogok boldogulni az elso honapokban?????
Hogyha hasonlo erzeseitek vannak Kismamak, kerlek irjatok.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|