Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
csaladi
|
Elküldve: 2012, Aug. 31, 00:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | Szia qwertz5!
Nagyon köszi a segítséged, közben már meg is rendeltem (próbálkoztam a helyi gyógyszertárban, de nem jött össze, nem is hallottak róla). Viszont a linken, amit átküldtél, egy webshop is elérhető, ott rendeltem meg.
Még az elején tartunk, de bizakodó vagyok. Majd beszámolok a fejleményekről!
Köszönöm nagyon még egyszer a segítséged!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csaladi
|
Elküldve: 2012, Aug. 20, 22:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia qwertz5!
Nagyon köszönöm, de sajnos mire megnéztem, már kicsillagozták a címet... meg tudnád tenni, hogy ismét megírod, de kérlek, a saját email címemre (nagye86@yahoo.com)?
Ne haragudj, csak ritkán tudom olvasni a fórumot ...
Nagyon köszönöm!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
qwertz5
|
Elküldve: 2012, Aug. 14, 01:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nézd meg a *************** oldalon. Én is nagy nehezen találtam rá, de sikerült.
Ott azonnal meg is tudod rendelni, mert a gyógyszertáron keresztül picit nehezebb (nem nagyon ismerik a szert, emiatt nincs készleten, szóval, ha megrendelik, lesz egy másik utad vissza a cuccért ... )
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csaladi
|
Elküldve: 2012, Aug. 02, 00:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | Örömmel olvastam, hogy nem csak mi vagyunk ilyen problémásak. Sajnos a kislányom (5 éves) küzd a bepisilés gondjával, de Nála annyival bonyolultabb a helyzet, hogy nem csak az éjszakai, hanem a délutáni alvás során (igen, még mindig alszik délutánonként)is előfordul.
Lentebb olvastam a sinorina kúráról, de nem tudom mi az. Megtennétek, hogy megírjátok, hogy hol lehetne utánaolvasni? Sajnos nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.
Köszi a segítségetek!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
qwertz5
|
Elküldve: 2012, Júl. 23, 21:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | Eltelt pár nap, s ismét bizakodó vagyok.
A pár rosszul sikerült nap után néhány sikeres! Azért figyelek, hogy este, közeledve a lefekvéshez, ne adjak semmi lédús vagy vizelethajtót. Szerintem, a Sinorina és a fenti óvintézkedés együttesen segített!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
qwertz5
|
Elküldve: 2012, Júl. 17, 22:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | Azóta folyamatosan csepegtetek, minden este egy szertartás. A kezdeti lelkesedés egy picit alábbhagyott, mivel a sikeres éjszakák között voltak bepisilősek is...
Ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy 2 hónap, míg a teljes hatását kifejti a komlócsepp.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
qwertz5
|
Elküldve: 2012, Júl. 15, 00:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | Megvettem a Sinorina-t. Ma van a második este, hogy csepegtetek, eddig bevált. Talán túlzás lenne a komlócsepp számlájára írni (mert eddig is volt egy-egy szerencsés esténk), de nagyon bízom benne. Más választásom nincs is ))
Ha még pár napig ilyen jól fog menni minden, akkor nagyon boldog leszek, drukkoljatok!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
qwertz5
|
Elküldve: 2012, Júl. 11, 23:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia madaraszkata,
Mivel én is hasonló cipőben járok, mint Te, érdeklődnék, hogy bevált-e Nektek a komlócsepp?
Ha jók a tapasztalataid, lehet, hogy én is kipróbálnám. Eddig még nem jártunk sikerrel, szerencsére szervi probléma nincs - legalábbis a dokink szerint.
Egyelőre csak az ébresztéses módszerrel próbálkoztunk, de nagyn nem akar eredményre vezetni. Gyógyszert meg elektromos kütyüket meg nem szeretnék használni...
Nagyon köszi előre is a segítséged!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
madaraszkata
|
Elküldve: 2012, Jún. 19, 10:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Beszereztem azt a komlócseppet, kb egy hete kezdtük el használni. Kíváncsi vagyok, hogy beválik-e.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
erdeszreka
|
Elküldve: 2012, Jún. 15, 10:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gratta, tweety01!
Sajnos mi még nem tartunk itt, igaz csak egy hete kezdtük a homeopátiás kúrát. Azt írták, hogy két hónap múlva lesz eredmény, már alig várom! Hamarabb akartam kezdeni, de nem tudtam beszerezni a cseppet. Végül neten rendeltem meg.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
tweety01
|
Elküldve: 2012, Jún. 13, 09:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
na, van már személyes tapasztalat: igaz, még a komlókivonat-kúra elején vagyunk a gyerkőccel, de egy pici eredmény már van.
Eddig minden éjszaka bepisilt, hétvégén és eddig a héten viszont kettő éjszaka is száraz maradt!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
tweety01
|
Elküldve: 2012, Jún. 01, 10:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
madaraszkata írta: | Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott? | komlókivonat. olyasmi, mint egy homeopátiás kezelés.
itt meg tudod nézni
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
madaraszkata
|
Elküldve: 2012, Máj. 29, 09:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
sinorina kúra? az meg mi?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
tweety01
|
Elküldve: 2012, Máj. 25, 09:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
eddig még csak a hagyományos felébresztős módszerrel, de most kezdek egy sinorina kúrát. remélem beválik.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
madaraszkata
|
Elküldve: 2012, Máj. 02, 19:15 Hozzászólás témája: Bepisil a gyerek éjjel
|
|
|
Ti mivel szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyereket? Meddig tartott?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|