Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Botrányos bölcsődevezetés- Éheznek a gyerekek

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
irenjohanna
#1

Csatlakozott: 2013.02.17. Vasárnap 20:24
Hozzászólások: 3
HozzászólásElküldve: 2013, Feb. 17, 20:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Anyukák!

A szakdolgozatomhoz végzek kutatást az anyaszereppel, gyermekvállalással kapcsolatosan. Kérlek, töltsétek ki az alábbi (2 részből álló) kérdőívemet, hogy ezáltal reális képet kaphassak az anyai örömökről és nehézségekről!
A kitöltés kb. 15-20 percet vesz igénybe.

Előre is köszönöm a segítséget!

1.rész: http://kerdoivem.hu/kerdoiv/619626642/

2.rész: http://kerdoivem.hu/kerdoiv/619641887/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szigetii
#0

Csatlakozott: 2012.03.11. Vasárnap 7:57
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 11, 09:02    Hozzászólás témája: Botrányos bölcsődevezetés- Éheznek a gyerekek Hozzászólás az előzmény idézésével

A játszótéren két anyuka beszélgetett, aminek fültanúja lettem.
Egyik:- Nem tudom, hogy hogyan lehetne fokozni... Nem volt elég, hogy az összes jó gondozónőt kirúgták indokolatlanul és mi nem tehettünk semmit. Amióta új vezető van a bölcsiben, feje tetejére álltak a dolgok. A harmadik gyermekemet pont ezért nem írattam ebbe az intézménybe.
Másik:- Azon gondolkodom, hogy valamit tenni kell. A gyerekek óra után már nem kapnak inni. A napi koszt kevés. Kevés a reggeli (negyedszelet kenyér 1dl tea. Kevés az ebéd (12 gyerekre egy normál felnőtt adag)... Láttam.... ilyen kis bölcsődében nincsenek titkok. A technikai dolgozók, a gondozónők fel vannak háborodva, de nem mernek szólni. Féltik az állásukat. Akik meg szólni mertek, azoktól gyorsan elköszöntek. Kereshettek jobb állást és találtak is jobbat.
Egyik:- Tudom. Amikor J nénit elküldték, mi szülők rendkívüli szülői értekezleten lettünk tájékoztatva, jegyzőkönyvet is írtunk. Próbáltuk menteni szeretett gondozónéninket. Panaszt tettünk, ahol lehet. Nem mentünk semmire. Most meg éheznek a gyerekek? Hát ez felháborító! Mi lesz az étellel, ami megmarad?
Másik: Mindenki tudja.... Az osztás az ebéd megérkezését követően kezdődik. Egy adag a vezetőnőnek, aztán a konyhás néni+ nagy fia+kutyusa, aztán ami marad az a gyerekeké. S mivel a konyhás néni édesszájú, sütiről, édes pékáruból 12 gyermekre adnak 5 darabot kicsi szeletkékre vágva, hogy többnek tűnjön. Pedig fizetünk az ebédért nem is keveset..
Egyik: Szegény szülők!
Másik: Szegény gyerekek!
Én magamban hazafelé:...... és szegény gondozónők.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés