Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Régiós Panasz

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
arnyoca
#0

Csatlakozott: 2005.03.03. Csütörtök 18:06
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2005, Márc. 03, 18:21    Hozzászólás témája: Régiós Panasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Kesves Mindenki,

Panaszom az alábbi bánásmódok és az embertelen hozzáállások!

Azt gondolná az ember, ha már csatlakoztunk az Európai Unióhoz, minden zökkenő mentesen fog tudni működni!
Saját ügyeim intézése közben, volt szerencsém tapasztalni néhány hátulütőt.
A ceglédi Magyar Államkicstárnál, két előadó hölgy fogadja az ügyfeleket és egy (Vipera Kft-s) Biztonsági őr vigyázza a rendet. Ahogy az ajtó nyílik már rögtön ott is terem kezében a sorszámmal, az Ügyfél előtt és közli vele, hogy sorszám alapján működik a rendszer, kicsit sokan vannak így várni kell. Az Ügyfél tudomásul veszi, és vár. – De ennyit?? El telik több mint két óra és még addig se jut el, hogy az űrlapot megkapta volna, - vagy, ha már sikerült űrlapot kapnia és kitöltötte, akkor meg azért vár, hogy letudja adni, átvegyék tőle. Azon Ügyfelek, akik netán messzebbről érkeztek mint Cegléd, és kénytelenek várni arra, hogy eltudják intézni pl. az Anyaságit, Családi pótlékot, Gyest; ezeket a papírokat akik „frissen” szültek kismamák egyszerre kapják a kezükbe és töltögethet. ( Valaki elakad? – segítség nincs! – Ha meg sorra kerül ott telik el sok idő azzal, hogy az Előadóval együtt töltögetik ki a sok hiányosságot.
Sok kismamát látni, hogy pici gyerekkel, vagy 1-2-3 hónapos csecsemőjükkel ott várnak órákon keresztül vagy az épp éhes babájukat az „üres” irodai helyiségben kénytelenek szoptatni, mert még mindig várni kényszerülnek mert nem kerültek sorra!
A Biztonsági őr, meg mintha a telefonban egy gép hanggal beszélne az ember; csak azt fújja, hogy: Nem adhat információt! – Sorszám van! – Nem lehet megzavarni az előadókat, mert kiesnek az adott ügyfél ügyintézéséből. – (holott, sokszor csörög a telefon és Ügyfél ügyének intézése közben telefonbeszélgetést folytat másik Ügyféllel! – Itt nem esik ki az ügyintézésből?)
Nem rég történt az is, hogy egy Nagypapa jött és unokája papírját szerette volna leadni!
A Nagypapa elpanaszolta, hogy most érkezett a bíróságról és Autista unokája kint vár az utcán és Csak leszeretné adni a Bírói végzést(kitöltött papírok voltak!) – Azt mondta a Biztonsági őr, hogy sorszámot tud adni, és várni kell! Mégegyszer elismételte a Nagypapa, hogy Kedves Uram! – Értse már meg, hogy kint vár a 18 éves Autista unokám és nem tud várni! – mutatta a papírokat a Biztonsági őrnek, de hiába! – A Biztonsági őr határozottan elutasította, és mondta, hogy De Uram! Én nem nézhetek a papírokba bele, sorszám van és ki kell várni a sort!

Minden ilyen és hasonló panasznak engedjük meg, hogy napvilágot láthasson!

Üdvözlettel:
arnyoca.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés