Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
csibexke
|
Elküldve: 2010, Okt. 08, 08:53 Hozzászólás témája:
|
|
|
Attila89 írta: | Hat ez eleg draga meg megkell gondolnom. |
Szia.
Igen igazad van,tényleg drága.
Nemtudom te hogy vagy vele,de számomra igen fontos volt a csöppség kényelme és biztonsága,ezért hajlandó voltam áldozni is.
A márka magáért beszél,nem csalódtam benne,ezt meg is fizettem.
A hordozó tökéletes állapotban van,amit meg is tekinthetsz személyesen ha budapesti vagy. Vagy ha jobban tetszik megveheted a boltban 24.000.- ért is ugyan ezt a hordozót szinte ugyan ilyen állapotban,az biztos nem lenne drága még 10.000.- ért.
Amúgy a döntés a tied,rádbizom.
Hálistennek két ember már jelentkezett érte,hétfön jelentkeznek,hogy miként döntöttek.
Addig gondolkozzhatsz kell e vagy sem.
További szép napot.
ui: a hordozón van egy feketebors nagyságu halvány folt,ezt vedd figyelembe a döntésnél. Gyakorlatilag ezért adom olcsóbban mint a bolti ára.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csibexke
|
Elküldve: 2010, Okt. 05, 21:57 Hozzászólás témája: Chicco babahordozó és autósülés ÚJ állapotban 15.000.-
|
|
|
Eladó a képen látható Chicco Synthesis babahordozó.
KÉP ITT TALÁLHATÓ>>
[URL]http://kep.psharing.com/441394.jpg[/URL]
Használt,de kitünő állapotú,szinte teljesen új,sehol nem sérült vagy szakadt,nekünk már nincs rá szükségünk.
Bolti ára: 23-25.000.- között mozog.
Én 15.000.- ért adom!!
Leirás:
Speciális anti-shock polistirén töltetű, energiaelényelő, párnázott extra-nagy ülés, levehető napfénytetővel, mosható, légáteresztő huzattal.
Az ülés biztonsági öve az ülés elejének közepén egy kézzel állítható, feszíthető-lazítható.
Autóba az autó 3-pontos biztonsági övével köthető be, a karfát ki kell támasztani az autó üléséhez, ez segíti a stabilabb fixálást. Az ülés bekötése nem időigényes, gyorsan megy.
Hintaszékként is használható.
ECE R44/04 szabvány.
Jellemzői:
- 0-13 kg-ig ajánlott,
- párnázott,
- állítható napfénytetővel,
- új kialakítású fogantyúval,
- 3 pontos biztonsági övvel
- mosható huzat
Használati útmutató (magyar)
Mérete: 45 x 29 x 74 cm
Súly: 3 kg
Érdeklődni mailban: krisztian.bauer@gmail.com[img][/img]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|