Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Marcsi82
|
Elküldve: 2009, Dec. 19, 23:51 Hozzászólás témája: :(
|
|
|
Mindenkinek köszönöm az esetleges segítséget!Bármit szivesen fogadunk!Pelus 5-6os méret de inkább 6os ruha 92-es!
13 hónapos már a kicsi!tmaria82@gmail.com itt elérhető vagyok!Az Úr áldjon mindenkit!
Áldott Szent Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Dorina ás Marcsi
Címem:Tóth Mária 6031 Szentkirály Sallai utca.10.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sasa
|
Elküldve: 2009, Dec. 15, 14:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Írd le a címed , szívesen segít szerintem sok anyuka , aki a fórumokat olvassa. Nekem mindenképpen küld el akár priviben is.
Sasa
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Marcsi82
|
Elküldve: 2009, Nov. 18, 13:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bocsánat ha valakit zavar ez a topik,de nem tudtam hova is írjak!
Ne engem nézzenek hanem a kicsit!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Marcsi82
|
Elküldve: 2009, Nov. 17, 20:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bocsánat ha esetleg ezt nem ide kellett volna linkelnem!:(Bocsánat ha valaki sértőnek érzi,de ne kövezzetek meg érte mert kétségbe vagyok esve és nem vagyok csalóóóó sem!!Tudom sok csaló van,de én nem vagyok az!Bárkit szivesen látok!
Marcsi
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Marcsi82
|
Elküldve: 2009, Nov. 17, 20:23 Hozzászólás témája: Egy kicsi szív kérése az emberekhez és a jó Istenhez!
|
|
|
Egy gerinc beteg anyuka segítséget szeretne kérni!
Egyedül vagyok itthon kislányommal 11 hónapos és nagyon meg vagyunk szorulva!Kérem segítsenek legyen az élelmiszer a kicsinek ruha!Most 10 kg és 78 cm 86 -os ruhát hord most,de márkinövőfélbe van!5-ös pelust hord , talp15 cm!Lehet játék , bady,bébiétel , cipő amit nélkülözni tudnak!Vagy akármilyen élelmiszer,mosószer,öblítő vagy pénz összeg amit a kicsire tudok fordítani vagy a számlákra !Lassan ott tartunk , hogy menni kell az albérletből mert elmaradás van és villany kikapcsolás is veszélyeztet minket!Kérem ember társaimat ne engem hanem kicsi lánykámat nézzék én nem számítok csak ő!!!Nagyon köszönöm aki segít!Bármit elfogadunk akár pénzt is elmaradott számlákra!Sajnos ismét nem lesz karácsonyunk,de legalább Isten velünk lesz és nem leszünk egyedül!
KÖSZÖNÖM!Marcsi
tmaria82@gmail.com 20/545-94-78
Isten áldjon mindenkit!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|