Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
plinda24
|
Elküldve: 2010, Dec. 17, 17:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, ugyanis pont ilyen, vagy ehhez hasonló önkéntes munkát keresek nyárra. Gyermekek gyógyításával szeretnék majd foglalkozni, most vagyok első éves egyetemista.
Eldöntöttem, hogy mindenfélét kipróbálok, ami a gyermekekkel kapcsolatos és közelebb vihet a szakma minél pontosabb elsajátításához.
Hallottam már erről a Bátor Táborról, de így most el is tudtam olvasni a honlapjukra feltett információkat.
Szerintem jelentkezem is jövő nyárra Cimborának.
Egyetértek azzal, hogy egy gyermek mosolyánál nem sok szebb dolog van a világon. Pláne, ha ez egy beteg kisgyermek, akinek éppen mi tudunk abban segíteni, hogy jobb legyen a kedve.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kotkodacska

|
Elküldve: 2010, Dec. 17, 13:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem egy ismerősöm fia vett részt a táborban. Kicsit félve ment el, mert tartott attól, hogy hogyan fogja magát érezni, mit fog ott csinálni - végül alig akart hazajönni.
Felejthetetlen élményt nyújtott számára a tábor. Tele jobbnál jobb programokkal, mint sportolás, íjászat, evezés, színjátszás és még számos lehetőség. A gyerekek új kihívásokkal kerülnek szembe, amiket vidáman teljesítenek, ezáltal nő az önbizalmuk és az önértékelésük.
Rengeteg új barátot lehet gyűjteni, akik erősítik, biztatják egymást. Egymást bátorítva sokkal könnyebb a kihívások leküzdése is.
Összességében, nagyon sok pozitív élményt hallottam a táborról - és nem kérdés, hogy jövőre is szívesen menne ... : )
Ha érdekelnek még részletesebb információk és adatok, akkor a tábor honlapján utána tudsz olvasni mindennek!
http://www.batortabor.hu
(Ráadásul az önkéntesnek való jelentkezéshez nincsen szükség szakképesítésre, szóval ha nem rendelkezel ilyennel akkor is tudsz jelentkezni.)
Sok sikert és kitartást!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2010, Dec. 08, 14:00 Hozzászólás témája: Re: Bátor Tábor
|
|
|
veghsari írta: | Sajnos kislányom daganatos beteg, és arra gondoltunk, hogy a nyáron megpróbálunk bekerülni a Bátor Táborba, mert sok jót hallottunk róla. Érdekelne azok véleménye, akik már voltak ott akár érintettként, akár önkéntesként. |
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, ugyanis volt szerencsém önkéntesként dolgozni most nyáron a táborban. Fő cél a gyermekek hangulatának, kedélyállapotának javítása, amit rendszerint sikerül is elérnünk. Egyetlen dolog amit szomorúnak találok, az a tábori ott tartózkodás időtartamának csekélysége. Véleményem szerint az 1 hét nagyon rövid idő. Ha részt vehetnék a tábor szervezésében, akár 1 hónapos turnusokat is javasolnék. Persze ez már komolyabb anyagi ráfordítást is igényel, a források pedig végesek, de úgy gondolom, hogy ha valaki igazán segíteni akar, nem az anyagiak számítanak. Az önkéntesek ( nem magamat akarom fényezni ), minden esetben részt vesznek egy alapos felkészítő oktatáson, ennek köszönhetően csak és kizárólag rátermett emberek foglalkoznak a gyerekekkel. Nagyon nagy örömmel tölt el bennünket, ha a gyermekek arcára mosolyt tudunk csalni.
Bízom benne, hogy jövő nyáron találkozunk a táborban, és nagyon remélem, hogy a kislányod meggyógyul!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
veghsari

|
Elküldve: 2010, Dec. 08, 11:46 Hozzászólás témája: Bátor Tábor
|
|
|
Sajnos kislányom daganatos beteg, és arra gondoltunk, hogy a nyáron megpróbálunk bekerülni a Bátor Táborba, mert sok jót hallottunk róla. Érdekelne azok véleménye, akik már voltak ott akár érintettként, akár önkéntesként.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|