Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
"Bűntudatból a Fénybe" Szertartás

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sshe
#0

Csatlakozott: 2009.09.30. Szerda 8:01
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 11, 08:50    Hozzászólás témája: "Bűntudatból a Fénybe" Szertartás Hozzászólás az előzmény idézésével

„Bűntudatból a Fénybe” Szertartás
A Barlang Asszonyának Ünnepe
2009. október 31. 19:00-22:00
Vista Rendezvényterem (Paulay Ede u. 9.)

„Almafával kertben Éva megjelölve bűnös, ne legyen!
Almafán a kígyó nyelve csábító szó bűvös, ne legyen!
Add, hogy édes almád magja élet nélkül bűvös, ne legyen!” (Dus Polett)

Közeledik a november, a hűvösre forduló szelekkel és a hulló falevelekkel bekúszik az elmúlás, a Barlang Asszonya, az Elmúlás és Átalakulás Istennője egyre közelebb lép. Közeledő léptei visszafejtik a fátylat, mely elválasztja a világokat, a láthatót és a láthatatlant. November elsejére virradó éjjel nyitva van a világok közötti átjáró, közöttünk járnak a Szellemvilágba távozott őseink, az Alsó Világ sötét mélysége hívogat, a Barlang Asszonya kézen fog és végigvezet az Árnyékok Földjén. Saját Árnyékaink Földjén. Szembesít, sötét tükrébe pillantva rálátunk a tudattalan mélyére rejtett visszatartó mintáinkra, csattan az olló, az Istennő elvágja a szálakat, sötét üstjébe fogadja az árnyékokat, gyógyító elixírt kever és a legmélyebb sötétségben felsejlik a LÉLEK FÉNYE.

A bűnösség érzése, a bűntudat az egyik legnagyobb árnyékunk. Chuck Spezzano szavaival élve: „A bűntudat olyan hely, ahol szobrot emeltünk egy múltbéli tévedésünknek, és elhagytuk az élet ösvényét…A bűntudat olyan az életünkben, mint egy pillanatragasztó: önként alkalmazzuk, hogy ne kelljen továbbhaladnunk és szembenéznünk a következő lépéssel…Döntsön úgy, hogy nem lesz többé foglya olyan tévedésnek, amellyel önmagát bünteti azáltal, hogy öntelt módon lebecsüli saját magát és tudomást sem vesz az Önt körülvevő világról…Csak akkor lehet boldog, ha megszabadul a bűntudatától (és a rejtett bűntudattól, amivel másokat hibáztat).”

Október 31-én az elmúlt néhány év hagyományát követve Inanna Alsó Világba való alászállását megidéző Rituális Színházi előadással lépünk át a világokat elválasztó kapun. Majd Inanna nyomában elindulunk mi is a saját Alsó Világunkba azzal a céllal, hogy átadjuk a Barlang Asszonyának a bűntudatunkat és félelmeinket. Átadjuk, magunkhoz öleljük, és megengedjük, hogy az Árnyék megfényesedjék, hogy a bűnösség érzése feloldódjon a Lelkünk Fényében.

Hívunk Téged is! Tarts velünk erre a Szertartásos Utazásra, melyben magad mögött hagyhatod a bűntudatot és elkezdheted élni a Lelked Fényét.
A Szertartásos Lélek-Utazást segítik:
- az Istennő Templom Pap/női
- Fekete-Kiss Sándor és a Hangdala Kórus
- Dus Polett énekesnő
- a Szférák Zenéje és az Éneklő Kristálytálak hangja
- a Rituális Színház ereje

Jegyedet elővételben 2 900Ft-ért megvásárolhatod
az Avalon Szigete Ezoterikus Ajándékboltban (Király u. 54.)
vagy megrendelheted a kriszta@vereskriszta.com email címen.
Vásárolhatsz jegyet a helyszínen is a Szertartás előtt 3 900Ft-ért.

További információért hívd a (06 20) 2429 088-as számot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés