Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010, Okt. 11, 13:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Barbados/cspe,
Egy pici baba nem is emlékezne a hotelben töltött hétvégére, egy kisgyereknek viszont már tartós emlék, élmény.
Az Aquaworldnek vannak babáknak kialakított részei, ami a babáknak nem csak sok szín és élmény, de fejleszti is őket.
Emiatt döntöttünk így az elosztásban.
Természetesen nem kell egyetérteni, én ettől még örülnék a lehetőségnek, ha nekem kínálnák fel.
Laura
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
barbados
|
Elküldve: 2010, Okt. 10, 22:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
üdv. Észrevételem lenne a babaszépségverseny nyereményével kapcsolatban. Míg egy 3-7 éves gyerekkel el tudnék menni az Aquaworldbe, addig egy pici babával nem. Így nem sok értelmét látom a nyereményüknek. Viszont egy bababarát szállóba, bármilyen pici babával el lehetne menni.
Vagy rosszul látom? Köszönettel cspe
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gabber
|
Elküldve: 2009, Júl. 13, 15:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Helló, már nekem is jó, valami zűr lehetett.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2009, Júl. 13, 11:23 Hozzászólás témája: Re: Privát üzenetek
|
|
|
gabber írta: | Helló
Csak nekem nem nyitja meg a privát üzeneteket vagy univerzális a probléma?
Mikor rámegyek egy üzenetre, egy üres oldal jön be. Próbáltam Internet explorerben is, szóval a weblappal lehet valami. |
Még mindig nem működik? Nálam már "megjavult".
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gabber
|
Elküldve: 2009, Júl. 13, 01:42 Hozzászólás témája: Privát üzenetek
|
|
|
Helló
Csak nekem nem nyitja meg a privát üzeneteket vagy univerzális a probléma?
Mikor rámegyek egy üzenetre, egy üres oldal jön be. Próbáltam Internet explorerben is, szóval a weblappal lehet valami.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|