Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Atir
Csatlakozott: 2004.06.29. Kedd 16:13 Hozzászólások: 195 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2004, Szept. 22, 17:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én ma estem át a HSG vizsgálaton. Hááááááááááát nekem nem lett egy kellemes emlék.
Nagyon fájt nekem, de kibirható volt. Utána még 1 órán keresztül fájt, feszített a hasam.
De aki előtte van nem féljen kilehet bírni. _________________
[^] [^]
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13980
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
emeseanyu
|
Elküldve: 2004, Aug. 23, 19:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat. Igen, volt a párom is vizsgálaton. Minden ok vele is. Majd még jelentkezem itt.
Szilvia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2004, Aug. 23, 13:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok,
Mostanában rengeteget olvasgattam a neten, és ráakadtam néhány elképesztő infóra.
A férfiak nemzőképességét olyan dolgok is befolyasolhatják, mint a stressz, a dohányzás, és az ételekben található szintetikus szerek (E akárhányszáz sterilitást is okozhat!!!)
Nem tudom, hogy a párodat vizsgálták-e már, de ezek fényében lehet, hogy nem ártana... Főleg, hogy már van egy picitek, előfordulhat, hogy csak utána keletkezett a probléma pl. a fent leírtak valamelyikétől.
Mindenesetre drukkolok!!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
macikati

Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 20:28 Hozzászólások: 4824 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2004, Aug. 23, 12:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
emeseanyu!
lehet hulye kerdes de a parodat is megneztek esetleg? mert nala is tortenhettek olyan dolgok amik kesleltetik a fogamzast...meg ha ket es fel eves a nagyobbik gyerek... _________________ Barnus 8 éves lesz január 4-én.
Maja és Bazsi 6 évesek lesznek dec.1-én
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dee
|
Elküldve: 2004, Aug. 23, 10:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Sajnos én sem tudom pontosan, hogy akkor most ez miért gond. Én is úgy tudtam, hogy amennyiben átjárhatók a petevezetékek, akkor nincs gond.
Szerintem kérdezd ki részletesen a dokidat róla.
Az én HSG-m is eléggé fájt.
Ha átjárhatók, akkor azért (remélem) olyan nagy gond nem lehet.
Kitartás!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
emeseanyu
|
Elküldve: 2004, Aug. 22, 11:47 Hozzászólás témája: HSG vizsgálat és babavárás
|
|
|
Sziasztok. Új vagyok itt, de abban bízom tudtok nekem segíteni.
Van egy két és fél éves kislányom, de nem jön a másik. Pco--m van, mindenféle hormonkezelés ellenére sem estem teherbe. Most három és fél hónapja diane 35 fog. gátlót szedek, meg merckformint.
Most voltam röntgenes HSG vizsgálaton. Nagyon fájt, pár perces volt, de azt hittem belehalok.
A diagnózis:
" az uterus norm. nagyságú. A petevezetők norm. tágasságúak. Mindkét petevezeték átjárható. A kontr. anyag akadálytalanul kijutott a hasüregbe. A kifolyt kontr. anyag szabálytalan, faágszerű rajzolatot mutat, valószínű összenövések miatt."
Ez most mit jelent? Ha átjárható, akkor mitől lehetnek összenövések? Én úgy tudtam, a faágszerű az normális rajzolat.
Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszi
Szilvia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|