Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
blankamano
|
Elküldve: 2011, Aug. 09, 16:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Gyermekem 15 hónapos, már 6 hónapja dolgozm (a szükség nagy úr). Az éredekelne, hogy jól tudom, hogy amíg a gyermekem nem tölti be a 3. életévét, addig védve vagyok, tehát nem küldhetnek el a munkahelyemről? Van valami kívétel, amivel a munkáltató élhet (gondolok itt akár a csoportos leépítésről, stb.)?
Valamint, ha ismét babát szeretnénk, és ezt közlöm a főnökömmel, majd valamikor a 7-8. hónapban elmegyek táppénzre, akkor ez idő alatt felmondhatják a munkaviszonyomat? Előre is köszönöm
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
erci
Csatlakozott: 2008.10.26. Vasárnap 15:06 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Kecel
|
Elküldve: 2009, Máj. 05, 15:38 Hozzászólás témája: MUNKAJOG SOS
|
|
|
Sziasztok!
Hozzá értök segitségét szeretném kérni.
Holnap megyek a munkahelyemre megszüntetni a munka viszonyomat és lenne egy kérdésem.
1 gyermek:2001 szeptembertöl 2002 január-ig tápénzen voltam, utána 2004 januárig gyeden, 2005 januárig gyesen, utána viszamentem dolgozni FÉL évet, áprilisban kezdtem dolgozni, a szabadságomat nem fizete ki januártól áprilisig fizetés nélküli szabin voltam.
2 gyermek:2005 oktobertől 2006 májusig tápénzen voltam, 2 év gyed, 1 év gyes(ami holnap után jár le).
A kérdésem, mivel nem fog vissza venni dolgozni így kérhetem -e az első gyermek után is a szabadságaimat??????
A válaszokat előre is köszönöm.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|