Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Abadri
|
Elküldve: 2014, Márc. 29, 19:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok! Van egy hálós jàróka, ami ingyen elvihetô!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
balintanya
|
Elküldve: 2012, Dec. 10, 13:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy el kell költözzünk a fiammal. ( rossz kapcsolat, terror, stb.)pont karácsony előtt. Kisfiamra valo tekintettel döntöttem igy. Az albèrlet foglalojât összekapartam, igy viszont semmi ajándèk nem kerül a fa alá. Sajnos bútorokra is szükségünk lenne, de most legfontosabb kisfiam, akinek jó lenne valami meglepetés a fa alá. Aki tud kérem segítsen, bármi hasznos lehet. köszönöm.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
floe
|
Elküldve: 2009, Dec. 13, 13:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szintén nagyon jó kezdeményezés a neten az az adományozó oldal, ahol fel lehet konkrét adományt ajánlani (babaruha, gyerek, felnőtt ruha, élelmiszert, bármit) és a jelentkezők közül az adományozó döntheti el, hogy kinek adja a felajánlását. Lehet kérni is természetesen.
Most így karácsony előtt különösen fontosak az adományok, hogy aki nem engedheti meg magának, ott is legyen valami apróság a gyerekeknek a fa alatt. Az oldal a http://www.segitsunkegyutt.hu
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
bedina37
|
Elküldve: 2009, Nov. 05, 13:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem teljesen ide vág, de adománynak adomány és segítségnek segítség, szóval mégis. Olvastam több fórumon és tetszik a kezdeményezés, úgyhogy én már kattintgattam is.
A Gyermekétkeztetési Alapítvány egy bankkal együtt rászoruló, éhező gyerekeken segít, úgy, hogy a bank kártyájának használata után X összeget a gyerekeknek adományoz. Ide kattintva http://kozosen.hu/php/kozosen-.....rt-osz.php szavazni tudtok, hogy kik kapják meg a pénzt és persze az enyémnél bővebb leírás is van.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Okt. 20, 19:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Evicike
|
Elküldve: 2009, Ápr. 30, 10:01 Hozzászólás témája: bébitejpép
|
|
|
A Családinet záros határidőn belül, sürgősen szétoszt 200 adag Hipp bébitejpépet.
Várjuk azok jelentkezését, akiknek szükségük van rá!
Igényeiteket itt is szeretettel fogadjuk, de privát üzenetben is jelezhettek, használd az ADATLAPODAT!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Evicike
|
Elküldve: 2009, Ápr. 30, 09:54 Hozzászólás témája: Családinet – Adományok…
|
|
|
A Családinet megalakulása óta fontosnak tartja, hogy tájékoztató munkája mellett tettben is támogassa, támogatást nyújtson a rászorulóknak.
Fejlődtünk…
Adományokat osztottunk-és osztunk szét, de FOGADUNK IS!!!Fórumunkon közzé tesszük, milyen termék – egyelőre tápszer meg használtruha – áll rendelkezésünkre, amit kioszthatunk a rászorulóknak.
Az átadásról majd olvashattok blogunkban: http://csaladinet.blog.hu
CÉGEK csatlakozását is várjuk, hogy közzé tehessük nem kis látogatottsággal rendelkező honlapunkon nemes gesztusaikat.
Segítségeteket megköszönjük, ha aktívan részt vállaltok belőle.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|