Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
setanta
|
Elküldve: 2009, Máj. 06, 16:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
én egy Huminiqum nevű bio-cuccot szedek, mellé Coral Calciumot, és sok frissgyümi C-vitaminját, meg halolajat. meg folsavat. a Huminiqumban sok a vas, huminsav és egyebek ami a babának kell. ismeri valaki? nagyon büdös de tudom ajánlani, mert az anyaföld adta, nem holmi gépek...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
irodia
|
Elküldve: 2009, Ápr. 16, 15:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Most már elég sokat olvasgattam ebben a témában más fórumokon is, nagyon változatos, hogy kinek mi jön be, vagy mi nem, ezt talán nem is a doki tudja megmondani, egyszerűen ki kell próbálni. Van akinek az Elevittel voltak mindenféle mellékhatások
Nagyon sok jót olvastam a Gravidáról, úgyhogy azt hiszem azt fogom kipróbálni, márcsak a jódos dolog miatt is, amiről írtam.
irodia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hoppe
|
Elküldve: 2009, Ápr. 15, 21:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
Mi tavaly nyáron álltunk rá komolyabban a baba-projectre,és ekkor kezdtem el szedni az Elevitet.Semmi panaszom,problémám nem volt,van tőle.Jódozott sót eszünk évek óta és jók a pajzsm. funkciónk,de egyébként érzelmi döntés volt az Elevit.  _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
evinene

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 7:34 Hozzászólások: 8202 Tartózkodási hely: UK Egyesult Kiralysag London
|
Elküldve: 2009, Ápr. 15, 20:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Irodia igen 2-3hónappal már előtte ajánlatos szedni a vitamint, de a dobozára is rá van írva és szülés után 2-3hónappal is
Gravida ebből a szempontból is jó a jód tartalma miatt
És igaz a mostani gyümik zöldségek 80%al kevesebb dolgot tartalmaznak mint 20éve
De a dokit is kérdezd meg neked mi a legjobb lehet más, hugim az elevittől pl szorulásos volt.  _________________
[^] [/url]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
irodia
|
Elküldve: 2009, Ápr. 15, 17:24 Hozzászólás témája: Babavitamin
|
|
|
Sziasztok!
Párommal az első csemete "megalkotására" készülünk. Komoly vitába keveredtünk a terhesvitamin szedésével kapcsolatban. Én azt gondolom, hogy már most el kellene kezdenem szedni, ő azt mondja, hogy semmi szükség rá. Én azt gondolom, hogy a picinek mindent meg kell adnom, ő azt mondja, hogy régen vitamin nélkül szültek a nők és amúgy is jön a nyár.
Szerintem nem kockáztathatok, annyira sokféle hatás ér a környezetből, ami a nőket régen nem érte, és abban sem vagyok biztos, hogy manapság a zöldség-gyümölcs ugyanolyan beltartalmi értékekkel bír, mint régen. Nem vagyok egy vitaminbolond, de azt hiszem, ami kell az kell. Ezért gondoltam a Gravidát szedni, mert azt magyarok csinálták magyaroknak, vagyis a helyi igények figyelembevételével. Pl. komoly érvnek tartom, hogy mivel Magyarországon jellemző a jódhiány, ezért a Gravida jódot tartalmaz ( ajódhiányos anyának komolyan károsodhat a magzata).
Szerintetek?
irodia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|