Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Gyerektábor2010, Lama Shenpen Rinpocse, ZAVODMIR Alapítvány

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
MIR
#0

Csatlakozott: 2009.04.04. Szombat 13:51
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 04, 14:00    Hozzászólás témája: Gyerektábor2010, Lama Shenpen Rinpocse, ZAVODMIR Alapítvány Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerektábor 2009, Dom Medvedben (1373 Rovte)
2009. július 04-12
9 – 13 éves gyerekek számára

A ZAVOD-MIR Alapítvány Lama Shenpen Rinpocse vezetésével idén nyáron is megrendezi szlovéniai gyerektáborát. A tábor nemzetközi, a táborban nincs magyarul beszélő felnőtt, ezért a jelentkező gyerekeknek rendelkezniük kell alapszintű angol nyelvtudással. Minden jelentkezőt szeretettel várunk.

Regisztráció: 040 125-512/ tabor@zavod-mir.org; vagy magyar nyelven: hungary@dharmaling.org

A tábor az alábbi nevelési és pedagógiai fogalmakra épít:
Erőszakmentesség – Felelősség – Tisztelet – Altruizmus

A táborban résztvevő felnőttek különös hangsúlyt fektetnek a pszichológiai és fizikai biztonságra, amellett, hogy a napi programok az egyéni és csoportos fejlődésre való tekintettel szerveződnek.

A szabadtéri elfoglaltságok célja a természetes környezet felfedezése: kirándulások a természetben, a fák, növények, állatok megismerése stb… de ugyancsak vannak különböző játékok, íjászat stb. A beltéri tevékenységek a gyermek kreativitásának és képességeinek elősegítésére irányuló projektünket követik: agyagozás, origami, makramé, festés, játékok,…

Nemzetközi tábor lévén egyes gyerekek Szlovéniából vannak, mások Magyarországról, Franciaországból, Spanyolországból stb… érkeznek. Jó, ha a gyermek rendelkezik némi alapszintű angol nyelvtudással. A tevékenységek egy része az angol szókincs és a nyelv gyakorlására irányul. A szervezők szlovén anyanyelvűek (folyékonyan beszélnek angolul, néhányuk franciául is).

Az étkezés vegetáriánus: hús, hal, tengeri állatok nélkül, viszont tojással, tejtermékekkel, tofuval és szeitannal, melyek biztosítják a szükséges proteint.

Részvételi díj: 195 EUR (a szállást/étkezést/programokat/biztosítást tartalmazza). Ha anyagi nehézségei vannak, vagy több gyermeket regisztrál, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! A fizetési feltételek rugalmasak – tehát 2-3 részletben is történhet -, vagy esetleges díjcsökkentés is lehetséges.

Helyszín: A csendes, gyönyörű környezetben fekvő Dom Medvedet kifejezetten gyerekcsoportok egész évben történő elszállásolására hozták létre. A ház körül különböző helyek vannak biztosítva nagy játékok, tábortüzek, íjászat, labdajátékok, falmászás és a természetben történő programok megrendezéséhez. A háztól különböző utakat jelöltek ki rövid kirándulásokhoz, vagy csupán rövid sétákhoz, hogy felfedezzük a természetet és tanuljunk róla.
A gyerekek saját fürdőszobával rendelkező szobákban vannak elszállásolva. A házban több játszószoba, és egy nagy ebédlő van. Az ételeket tapasztalt csapat készíti.

Regisztráció: : 040-125-512 / tabor @ zavod-mir.org
Magyarul: hungary @ dharmaling.org
Alapítványi honlap: http://zavod-mir.org

Üdvözlettel,
Dharmaling Hungary
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés