Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szoktál járni szülőire? |
Igen, innen szerzem az információimat |
|
80% |
[ 8 ] |
Ha ráérek, elmegyek, de nem töröm magam |
|
20% |
[ 2 ] |
Engem nem érdekel az ilyesmi |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Összes szavazat : 10 |
|
Szerző |
Üzenet |
|
LackoApu
|
Elküldve: 2010, Máj. 13, 19:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Köszönöm, de közben ügyvéd ismerösön keresztül megtudtam, hogy nem. De a gyermekelhelyesésben viszont nagy szerepet játszik, aminek viszont nem értem az értelmét.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2010, Máj. 12, 12:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
LackoApu
|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 14:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Kissebb összetüzésbe kerültem a fiam osztályfönökével, a szülöi értekezlet kérdésében. A problémát az okozza, hogy nem tudtam elmenni, mert dolgoztam. A tanárnő azt üzente: " A szülöi értekezleten a szülö megjelenése kötelező, törvény irja elő!". Kérem aki tisztában van ezzel a dologgal irja meg. Köszönöm
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 11:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Szerintem is nagyon fontos szülőre járni, bár sokszor úgy érzem, hogy olyan témák is felkerülnek szülőtársak részéről, aminek nem ott lenne a helye... szóval én inkább fogadó órára szeretek járni...feltéve, hogy nem kifejezetten a tanár kérdése, hogy menjek  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 10:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Az oviban nem lihegtük túl a szülőit, mert minden reggel vagy du-n volt annyi időm hogy átbeszéljük a legfontosabbakat az óvónénivel. Volt hogy csak általánosságokról fecsegtünk de láttam rajtuk hogy jó érzés ha valakit tényleg érdekel a munkájuk.
A suli az más....
Most kezdtük az elsőt, de itt nem érdemes egyet sem kihagyni, csak kapkodjuk a fejünket. Nekünk nehezebb a lépéstartás mint a fiúnknak.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jitter

|
Elküldve: 2008, Szept. 17, 21:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én a másik oldalon jártam -- remélem, nem baj... --, vagyis tanítottam, és nagyon fontosnak tartottam, hogy találkozzam a gyerekek szüleivel. Talán nem tűnik mindig annyira "hasznosnak" egy-egy alkalom, de azért jó, ha a szülő is tudja, mi a helyzet a suliban, és vica versa. Elvégre amikor "intézményesül" (bölcsi, ovi, iskola), a gyerek mar közös felelősség, nem?  _________________ Jitter
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4564 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2008, Szept. 13, 13:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia
Szerintem is fontos a szülői..bár mi még csak ovisok leszünk de már voltam egy szülőin és sok fontos dolgot tudtam meg..és megismertem más szülőket is, remélem ezek után is hasznos lesz szülőire játni és nem utolsó sorban emgtudhat a az ember sok dolgot a gyermekéről is.... _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|