Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
thymi

Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 15:11 Hozzászólások: 2292 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: 2008, Júl. 09, 15:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Miért csak Budapest és Pest megye? _________________
[^] [^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gyermekprogramszervezo
|
Elküldve: 2008, Júl. 09, 14:53 Hozzászólás témája: Gyerekrogram szervező
|
|
|
Üdv, Soós Krisztina vagyok, az Eleven Gyerekek közhasznú egyesületének egyik oszlopos tagja.
Van egy ötéves kislányom, akivel minden szabadidőmet együtt töltöm, mert tudom, hogy ezek a legértékesebb évek az életemben. Ezzel nem vagyok egyedül – a www.elevengyerekek.hu oldalon szívügyünk, hogy minél több időhiányban szenvedő szülőnek segítsünk azzal, hogy budapesti és pest-megyei gyerekprogramokat ajánlunk a hétvégére.
Talán Veled is előfordult már, hogy hétvégén lett volna egy szabad délutánod, amit szívesen eltöltöttél volna egy gyerekrendezvényen, hogy a szemed fénye jól érezze magát, de hiába szörföztél a neten, nem találtál a közeletekben semmilyen jó gyerekprogramot.
Van egy ingyenes hírlevelünk, amire ha feliratkozol, akkor a tízezer olvasónkkal együtt neked is tudunk küldeni ötleteket, hogy hova érdemes kimozdulni.
Legyen szép napod,
Kriszta
Weblap: www.elevengyerekek.hu
Email cím: info@elevengyerekek.hu
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|